Βόλος: Παρίστανε τον Αχιλλέα Μπέο και... παρήγγειλε σουβλάκια αξίας 500 ευρώ
Ζήτησε να τα πάνε στο δημαρχείο, καθώς, όπως είπε, δεν μπορούσε να βγει έξω🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Να εξαπατήσει γνωστή επιχείρηση στο κέντρο του Βόλου, παριστάνοντας το δήμαρχο της πόλης, Αχιλλέα Μπέο, επιχείρησε απατεώνας.
Ειδικότερα, όπως αναφέρει το thenewspaper.gr, το μεσημέρι της Δευτέρας 10 Φεβρουαρίου, ο απατεώνας κάλεσε σε γνωστό ψητοπωλείο της πόλης και έκανε παραγγελία 500 ευρώ σε σουβλάκια. Ζήτησε, παράλληλα, να τα πάνε στο δημαρχείο, καθώς δεν μπορούσε να βγει έξω.
Μάλιστα, ο επιτήδειος ζήτησε να του πάρουν και δύο paysafe των 100 ευρώ και να του πουν τους αριθμούς. Στην προσπάθεια να πείσει τον ιδιοκτήτη, του τόνισε ότι θα περάσει ο ίδιος να πληρώσει το συνολικό αντίτιμο των 700 ευρώ.
Ο ιδιοκτήτης κατάλαβε την απάτη και από την φωνή και από την παράξενη παραγγελία και έκλεισε το τηλέφωνο. Μάλιστα, απτόητος ο απατεώνας ξανακάλεσε στο κατάστημα, ξεχνώντας προφανώς ότι είχε καλέσει πριν από λίγη ώρα και έκανε την ίδια ακριβώς παραγγελία με τους ιδιοκτήτες να διασκεδάζουν μαζί του.
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



