Κίνηση στους δρόμους: 133.592 αυτοκίνητα έφυγαν από την Αθήνα
🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αυξητικές τάσεις παρουσιάζει αυτή την ώρα η κίνηση λόγω της εξόδου των εκδρομέων του Πάσχα και στα δύο εθνικά δίκτυα, Αθηνών- Κορίνθου και Αθηνών- Λαμίας, κυρίως όμως στην Αθηνών - Κορίνθου, μετά τα διόδια της Ελευσίνας.
Σύμφωνα με την Τροχαία, που βρίσκεται σε όλα τα σημεία για τη διευκόλυνση της κυκλοφορίας, ακόμα δεν υπάρχουν προβλήματα και η κίνηση διεξάγεται με σταθερή ροή.
Η έξοδος για το Πάσχα αναμένεται ότι θα κορυφωθεί σήμερα και θα ολοκληρωθεί αύριο το πρωί.
Χθες, μέχρι τις 21:00 το βράδυ, όπως έγινε γνωστό απο την Τροχαία, πέρασαν και απο τα δύο εθνικά δίκτυα, συνολικά 133.592 αυτοκίνητα (78.356 από την Αθηνών- Κορίνθου και 55.236 από την Αθηνών - Λαμίας).
Υπενθυμίζεται ότι και σήμερα, Μεγάλη Παρασκευή, απαγορεύεται η κίνηση των φορτηγών στο ρεύμα εξόδου των εθνικών οδών, απο τις 06:00 το πρωί έως τις 16:00 το απόγευμα.
Σοκ στην Ηλιούπολη: Δύο 17χρονα κορίτσια έπεσαν από ταράτσα
Θρίλερ στη Μεσόγειο με ρωσικό πλοίο που βυθίστηκε - Οι πυρηνικοί αντιδραστήρες και οι μυστηριώδεις εκρήξεις
Χωρίς νερό για σχεδόν ένα 24ωρο Νέα Μάκρη και Μαραθώνας - Διακοπή και στην Αγία Παρασκευή
Έφυγαν με βραβείο καλύτερης ελληνικής κουζίνας! Τα 91 εστιατόρια της Ελλάδας που ξεχώρισαν
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



