Αποτροπιασμός στη Ρόδο: Άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τρία ελάφια – Στο ένα έκοψαν τα κέρατα
Ξεκίνησαν έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της αποτρόπαιας πράξης🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις στη Ρόδο όπου άγνωστοι πυροβόλησαν και σκότωσαν τρία ελάφια στην περιοχή Πλυμμύρι.
Στο ένα δε ελάφι έκοψαν και τα κέρατα.
Η Διευθύντρια της Δασικής Υπηρεσίας, Καίτη Μπαλατσούκα, μιλώντας σήμερα στην ΕΡΤ Νοτίου Αιγαίου ανέφερε, ότι τα ελάφια που βρέθηκαν νεκρά από πυροβολισμό είναι περισσότερα, χωρίς ωστόσο να αναφερθεί στον ακριβή αριθμό. «Υπάρχει δραστηριότητα στη συγκεκριμένη περιοχή», ανέφερε χαρακτηριστικά.
Σημείωσε δε, ότι το όπλο ήταν μονόβολο, που παίρνει μεγαλύτερο μέγεθος φυσιγγίου, για τη θανάτωση μεγάλων ζώων. Η Ομοσπονδιακή Θηροφυλακή υπέβαλε μήνυση κατ’ αγνώστων και έχουν ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών της αποτρόπαιας πράξης.
Διαβάστε ακόμη
Ο Ζελένσκι στρέφεται στους Ευρωπαίους μετά τις άκαρπες συνομιλίες στο Μαϊάμι - Τι τον προβληματίζει
Συγκλονίζει ο Πάνος Ρούτσι: Ο αγώνας δεν σταματάει - «Δεν έχουμε προλάβει να πενθήσουμε, δεν αντέχω να είμαι στην εκταφή»
Μαρουσάκης: Έρχεται ο «Ωμέγα Εμποδιστής» για ήπιες ημέρες - Τι καιρό θα κάνει τα Χριστούγεννα
Όλο το Χόλυγουντ «στα χέρια» του Netflix μετά την εξαγορά της Warner - Τι ακριβώς αγόρασε;
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



