Γυναικοκτονία στις Σέρρες: Τη χτύπησε με μανία και μετά τη στραγγάλισε - Τι έδειξε η ιατροδικαστική έκθεση
Αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αποτροπιασμό προκαλούν τα ευρήματα του ιατροδικαστή, που έκανε τη νεκροτομή στην 52χρονη γυναίκα, που σκότωσε ο σύζυγός της στις Σέρρες.
Η γυναίκα βρήκε μαρτυρικό θάνατο στα χέρια του άνδρα της, μέσα στην κρεβατοκάμαρα του σπιτιού τους. Τα τελευταία λεπτά της ζωής της ήταν δραματικά, καθώς -σύμφωνα με πληροφορίες του Star- ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι είχε χτυπήματα με αμβλύ όργανο, όχι κάτι αιχμηρό, στο πρόσωπο και το κεφάλι.
Αφού τη χτύπησε, τη στραγγάλισε
Δηλαδή, τα πρώτα χτυπήματα τα δέχθηκε ενώ τον κοίταζε, στο πρόσωπό της και στη συνέχεια τη χτύπησε στο κεφάλι. Μετά τα αλλεπάλληλα χτυπήματα, την έριξε κάτω και στη συνέχεια με τα δύο του χέρια τη στραγγάλισε, καθώς η γυναίκα φέρει ίχνη πνιγμού γύρω από τον λαιμό της.
Όπως αποκαλύπτει το σκηνικό του εγκλήματος, ο 58χρονος γυναικοκτόνος ήταν αποφασισμένος να την κάνει να υποφέρει, καθώς ενώ η γυναίκα είχε πέσει κάτω εκείνος με μανία τύλιξε τα χέρια του γύρω από τον λαιμό της και της στέρησε τη ζωή.
Σήμερα, Σάββατο (15/2) στις Σέρρες θα γίνει η κηδεία της 52χρονης.
Το νέο άνοιγμα Ζελένσκι στις ΗΠΑ για το Ουκρανικό και οι αιχμές για την Ευρώπη – Σκληρές διαπραγματεύσεις στο Μαϊάμι
Ανυποχώρητοι οι αγρότες: Τα σχέδια για τις γιορτές – Αποφασισμένοι για κλιμάκωση των κινητοποιήσεων
Αναφορές για πάνω από 500 διαγραμμένες σελίδες από τα αρχεία Έπσταϊν - Σφοδρή πολιτική σύγκρουση για τις νέες αποκαλύψεις
«Δε θέλω να με πλησιάσει ποτέ»: Ασφαλιστικά μέτρα κατά του Νίκου Παππά θα καταθέσει ο Νίκος Γιαννόπουλος
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



