Κρήτη: Πυροβολισμοί εναντίον θηροφυλάκων
Τι αναφέρει στην ανακοίνωσή της η Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 2 λεπτά ┋

Όχι μόνο κυνηγούσε παράνομα, αλλά έστρεψε το όπλο και κατά των θηροφυλάκων που τον εντόπισαν, ευτυχώς χωρίς δυσάρεστες συνέπειες.
Το περιστατικό, που έγινε στην περιοχή του Ελαφονησίου, καταγγέλλει με ανακοίνωσή της η Κυνηγετική Ομοσπονδία Κρήτης Δωδεκανήσου, ενώ ο δράστης οδηγήθηκε στο Αστυνομικό Τμήμα για τα περαιτέρω.
Ειδικότερα, στην ανακοίνωσή της η Ομοσπονδία αναφέρει:
«Τις βραδινές ώρες της 25ης Απριλίου 2019, οι Ομοσπονδιακοί Θηροφύλακες της ΠΕ Χανίων περιπολούσαν στην περιοχή του Ελαφονησίου, για τρίτη συνεχόμενη μέρα, καθώς τις 2 προηγούμενες είχαν εντοπίσει δύο άτομα να κινούνται ύποπτα, με χρήση προβολέων και να επιστρέφουν σε ένα συγκεκριμένο σπίτι. Την τρίτη μέρα βγήκαν από το ίδιο σπίτι πάλι 2 άτομα – προφανώς τα ίδια – με προβολείς. Οι Θηροφύλακες τα παρακολούθησαν διακριτικά από απόσταση και μετά από κάποια ώρα ακούστηκε ένας πυροβολισμός.
Οι Θηροφύλακες έστησαν ενέδρα και αιφνιδίασαν το ένα άτομο, που έφερε το όπλο, δηλώνοντας την ιδιότητα τους. Τους απείλησε ότι θα τους σκοτώσει, έστρεψε το όπλο κατά των Θηροφυλάκων και πυροβόλησε εναντίον τους 2 φορές από λίγα μέτρα. Ευτυχώς χωρίς να τραυματιστεί κάποιος, αν και ο ένας που βρίσκονταν πιο κοντά κινδύνεψε σοβαρά, αλλά αντέδρασε άμεσα πέφτοντας στο έδαφος.
Στη συνέχεια το οπλισμένο άτομο τράπηκε σε φυγή, αλλά οι Θηροφύλακες κατάφεραν να το ακινητοποιήσουν, αφού όμως πρώτα αντιστάθηκε σθεναρά. Τον συλληφθέντα τον οδήγησαν στο ΑΤ Κισσάμου όπου κρατήθηκε και υπέβαλαν μήνυση εναντίον του για όλες τις αξιόποινες πράξεις που διέπραξε».
Πηγή: cretalive.gr
Το πιο επικίνδυνο ξενοδοχείο του κόσμου: Τουρίστες μένουν αποκλεισμένοι πάνω από νερά με καρχαρίες
Έσκασε «βόμβα» στο NBA: Τέλος ο ΛεΜπρόν Τζέιμς από τους Λέικερς!
Φονική φωτιά στο Δερβένι Θεσσαλονίκης: Εντοπίστηκε και δεύτερο πτώμα μέσα σε σπίτι - Εξακολουθεί να αγνοείται ο 12χρονος γιος του πρώτου νεκρού
Κατάρρευση πολυκατοικίας στα Πετράλωνα: Οι ένοικοι είχαν αντιληφθεί από το προηγούμενο βράδυ ότι το κτίριο «έγερνε»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



