Πειραιάς: Εξαφανίστηκε 14χρονος από δομή φιλοξενίας προσφύγων
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του παιδιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός έχει σημάνει στις Αρχές, για την εξαφάνιση ενός 14χρονου, το απόγευμα της Τετάρτης, από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφύγων στον Πειραιά.
Η ανακοίνωση από το Χαμόγελο του παιδιού:
Στις 19/2/25 απογευματινές ώρες, εξαφανίστηκε από χώρο φιλοξενίας ασυνόδευτων προσφύγων στον Πειραιά, ο Ζακαρία Μοχάμεντ με καταγωγή από τη Σομαλία. Ο Ζακαρία Μοχάμεντ έχει ύψος 1.60 μ., είναι αδύνατος, έχει μαύρα μαλλιά και μαύρα μάτια. Φορούσε κίτρινη μπλούζα, μαύρο παντελόνι φόρμας και σακίδιο πλάτης.
Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Ευρωπαϊκή Γραμμή για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση.
POLITICO: Το γερασμένο δίκτυο της Ελλάδας «έκαψε» το 75% των εκτάσεων - Οι σπίθες που φέρνουν την καταστροφή
Από πνευμονικό οίδημα ο θάνατος του αστυνομικού στον Άγιο Δημήτριο
Κολομβία: Ο ρόλος του «Δακτυλίου της Φωτιάς» στις βιβλικές καταστροφές, ο τραγικός απολογισμός και η μάχη στα συντρίμμια
Κτίριο στην Κυψέλη κρίθηκε ανεπαρκές στατικά - Τι δείχνει έκθεση μηχανικού μετά τα έργα για το μετρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




