Σαντορίνη: Νεκρός 19χρονος - Εκτελούσε εργασίες και τον καταπλάκωσε οροφή
Το συμβάν δεν σχετίζεται με τις σεισμικές δονήσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τη ζωή του έχασε 19χρονος εργάτης το μεσημέρι της Πέμπτης (20/2) στη Σαντορίνη, όταν καταπλακώθηκε από οροφή που υποχώρησε, ενώ εκτελούσε οικοδομικές εργασίες σε υπόσκαφο ακίνητο στην περιοχή του Ημεροβιγλίου.
Ο ιδιοκτήτης του ακινήτου και υπεύθυνος των εργασιών συνελήφθη, σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr. Η Υποδιεύθυνση Αστυνομίας Θήρας διεξάγει προανάκριση για να διαπιστώσει τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες του δυστυχήματος.
Το συμβάν δεν σχετίζεται με τις σεισμικές δονήσεις, ενώ η συγκεκριμένη ζώνη που πραγματοποιούνταν οι οικοδομικές εργασίες δεν βρίσκεται στην απαγορευμένη ζώνη.
Διαβάστε ακόμη
Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
«Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




