Βασίλης Καλογήρου: Τη Δευτέρα η κατάθεση της μητέρας, του πατέρα και του θείου του μετά από εισαγγελική εντολή
Καλούνται να καταθέσουν στοιχεία που επιβεβαιώνουν τον ισχυρισμό της εγκληματικής ενέργειας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μετά το αίτημα της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου η μητέρα, ο πατέρας και ο θείος του Βασίλη Καλογήρου αναμένεται να καταθέσουν από τη Δευτέρα (24/2) και καλούνται να δώσουν εξηγήσεις για τις υπόνοιες περί εγκληματικής ενέργειας.
Τα πρόσωπα που θα κρίνουν τη δικογραφία
Όπως αναφέρει η ΕΡΤ, η κλήση των τριών συγγενικών προσώπων του 39χρονου έγινε μετά την παραγγελία της εισαγγελέως του Αρείου Πάγου για τη διενέργεια κατεπείγουσας προκαταρκτικής εξέτασης προς την Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας προκειμένου να διακριβωθούν τα αίτια θανάτου του Βασίλη Καλογήρου.
Η Γεωργία Αδειλίνη, στο πλαίσιο αυτό, ζητά να κληθούν η προϊσταμένη της Εισαγγελίας Εφετών Λάρισας και μητέρα του 39χρονου, ο αδερφός της, επίτιμος αντιπρόεδρος του Αρείου Πάγου και ο σύζυγός της και πατέρας του άτυχου άνδρα, για να δώσουν εξηγήσεις και να προσκομίσουν αποδείξεις για τους ισχυρισμούς τους.
Ειδικότερα, καλείται η Σοφίας Αποστολάκη, «η οποία έχει διατυπώσει δημόσια υπόνοιες για εγκληματική ενέργεια σε βάρος του ανωτέρω υιού της, προκειμένου να κατονομάσει το πρόσωπο ή τα πρόσωπα που θεωρεί υπαίτια γι’ αυτήν, προσκομίζοντας και τα σχετικά αποδεικτικά στοιχεία».
Τσίπρας: Σχέδιο «αυτοοργάνωσης» και βολές στους πρώην υπουργούς του - Τα κρίσιμα ερωτήματα για την επόμενη μέρα
Αυτά είναι τα ακριβά φάρμακα που θα διατίθενται και σε ιδιωτικά φαρμακεία από τον Ιανουάριο
Ώρα αποφάσεων για το έργο «φάντασμα» Πύργος-Καλό Νερό-Τσακώνα - «Αγκάθι» η χρηματοδότηση
Δώρο Χριστουγέννων για όλους; Παλιά ιστορία που πονάει – Πώς καθιερώθηκε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




