Λαμία: Νεκρός στο μπάνιο του βρέθηκε 52χρονος
Είχαν να τον δούνε δύο μέρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένας 52χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο μπάνιο του σπιτιού του στη Ροδίτσα Λαμίας.
Είχαν να τον δούνε δύο μέρες
Συγκεκριμένα, οι γείτονές του είχαν δυο τουλάχιστον μέρες να τον δουν και ειδοποίησαν τον πρόεδρο του χωριού ο οποίος έσπευσε στο σημείο με την αστυνομία.
Σύμφωνα με το lamiareport.gr, είχαν προηγηθεί προσπάθειες από τους γείτονες αλλά και από τους ανθρώπους του «Βοήθεια στο Σπίτι» του Δήμου Λαμιέων να τον βρουν, χωρίς αποτέλεσμα. Τελικά, με τη βοήθεια κλειδαρά, οι αστυνομικοί μπήκαν στο σπίτι και εντόπισαν στο μπάνιο το άψυχο σώμα του 52χρονου.
Ο άνδρας αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας ενώ έμενε μόνος του στο σπίτι. Κατάφερνε να συντηρείται με την υποστήριξη των δομών του δήμου και των συμπολιτών του.
Μετά από έρευνα στο σπίτι αποκλείστηκε η τέλεση εγκληματικής ενέργειας και όλα δείχνουν αιφνίδιο θάνατο από παθολογικά αίτια. Ωστόσο, περισσότερα θα δείξει η νεκροψία - νεκροτομή.
Ο Τραμπ αποκάλυψε πού σκοντάφτει η συμφωνία με το Ιράν - Η αλλαγή της τελευταίας στιγμής στο κείμενο
«Για το καλό σου είμαστε εδώ»: Συγκλονιστικό βίντεο με αστυνομικούς να σώζουν άνδρα που ετοιμαζόταν να αυτοκτονήσει στον Πειραιά
Τρομακτικό βίντεο από τη στιγμή του σεισμού των 5,2 Ρίχτερ στην Εύβοια
Το ελληνικό video game σε νέα πίστα: Το launching του «Necrophosis: Full Consciousness» και τα 3 επόμενα projects του Άρη Δραγώνη
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



