Δελφοί: Γυναίκα ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της από δύσβατο σημείο
Η ενημέρωση της πυροσβεστικής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Επιχείρηση της 7ης ΕΜΑΚ πραγματοποιήθηκε σε δύσβατο σημείο στην πηγή Κασταλία κοντά στους Δελφούς, από όπου ανασύρθηκε χωρίς τις αισθήσεις της μια γυναίκα.
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ειδοποιήθηκε για άτομο πεσμένο σε βράχια και στο σημείο μετέβησαν 14 πυροσβέστες με την ορειβατική ομάδα της 7ης ΕΜΑΚ και 4 οχήματα, καθώς και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο παρέλαβε τη γυναίκα.
Όπως έγινε γνωστό από την Πυροσβεστική πρόκειται για γυναίκα ουκρανικής καταγωγής ηλικίας 35-40 ετών, ενώ σύμφωνα με πληροφορίες ο ιδιοκτήτης του καταλύματος όπου διέμενε η γυναίκα κάλεσε το 112 αναφέροντας ότι αγνοείται, καθώς δεν είχε επιστρέψει σε αυτό για ώρες.
Διαβάστε ακόμη
Κικίλιας στο ethnos.gr: Οι πολίτες έβαλαν πλάτη, να στηρίξουμε την κοινωνία- Δεν αφήνουμε κανέναν πίσω
Αυτά είναι τα μαχητικά που θα κυριαρχούν στους ελληνικούς αιθέρες - F-35, Rafale, Viper και τα drones-έκπληξη
Νεκρός 52χρονος ναυτικός μετά από πτώση στη θάλασσα στον Σαρωνικό - Συνελήφθη ο κυβερνήτης ιστιοφόρου
Το παρασκήνιο με το καλώδιο: Η ετοιμότητα της Αθήνας, το «όλα καλά» του Φιντάν και τα σενάρια για την επόμενη μέρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




