Ενότητες στο άρθρο: 📌 Πετροπόλεμος και καπνογόνα-δακρυγόνα
Ηράκλειο Κρήτης: Επεισόδια στο συλλαλητήριο για τα Τέμπη - Πετροπόλεμος μπροστά από το αρχαιολογικό μουσείο
Κουκουλοφόροι προσπάθησαν να αμαυρώσουν τη συγκέντρωση στο κέντρο της πόλης
Μικρής έντασης επεισόδια σημειώθηκαν μεταξύ αστυνομικών και κουκουλουφόρων μετά τη λήξη της πορείας διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκε στο Ηράκλειο, για την επέτειο των δύο χρόνων από την τραγωδία των Τεμπών.
Πετροπόλεμος και καπνογόνα-δακρυγόνα
Το σκηνικό της έντασης καταγράφηκε στον χώρο μπροστά από το αρχαιολογικό μουσείο της πόλης, με πετροπόλεμο και καπνογόνα-δακρυγόνα.
Μετά την αποχώρηση του μεγαλύτερου όγκου των Ηρακλειωτών που βρέθηκαν μαζικά στο κέντρο της πόλης του για διαδηλώσουν ειρηνικά, ακολούθησαν τα επεισόδια περιορισμένης έκτασης.
Διαβάστε ακόμη
Η ΝΔ δεν βλέπει ποινικές ευθύνες για Βορίδη και Αυγενάκη για το σκάνδαλο του ΟΠΕΚΕΠΕ - Ποια η διαδικασία για την εξεταστική
H επιστολή στον Χριστοδουλίδη που εξόργισε την Άγκυρα - Βλέπει οργανωμένη προβοκάτσια των Τουρκοκυπρίων εναντίον της Τουρκίας
Απεστάλησαν τα πρώτα 2.312 SMS σε ασθενείς που πήραν εξιτήριο για να αξιολογήσουν το ΕΣΥ - Σύσκεψη στο Μαξίμου
Σοκάρει η Αίθρα Λυκουρέζου: «Άνθρωπος του πατέρα μου έμπαινε στο δωμάτιό κι έκανε διάφορα, σαν μια σεξουαλική παρενόχληση»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr