Δεκάδες συλλήψεις για «πειραγμένες» αντλίες και λαθρεμπόριο καυσίμων
Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη – Συγγενής δολοφονημένου μέλους της Greek Mafia ανάμεσα στους συλληφθέντες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Μεγάλη αστυνομική επιχείρηση διεξήχθη την Τρίτη 12 Μαρτίου σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, με στόχο την εξάρθρωση δύο εγκληματικών οργανώσεων που εμπλέκονται σε λαθρεμπόριο καυσίμων αλλά και σε απάτες στα πρατήρια με «πειραγμένες» αντλίες.
Οι αρχές έχουν προχωρήσει σε 25 συλλήψεις, ενώ μεταξύ των συλληφθέντων φέρεται να βρίσκεται και συγγενή δολοφονημένου μέλους της Greek Mafia.
Εκτός από το λαθρεμπόριο καυσίμων, τα δύο κυκλώματα φέρονται να εμπλέκονται και στην εγκατάσταση μηχανισμών παραποίησης των μετρήσεων στις αντλίες, με στόχο τα επιπλέον παράνομα κέρδη, μέσω της εξαπάτησης των καταναλωτών.
Διαβάστε ακόμη
Τι λέει η Ελλάδα για το ουκρανικό θαλάσσιο drone: Τριγμοί στις σχέσεις Αθήνας - Κιέβου;
Σπίτι μου ΙΙ: Αναστάτωση στην αγορά ακινήτων από το «μπρος-πίσω» στην ημερομηνία λήξης
Ο πρώτος ανακατασκευασμένος συρμός ΗΣΑΠ: Από τις... ράγες της καθυστέρησης, στο αμαξοστάσιο των Σεπολίων
Πέθανε στα 47 του ο Τζέισον Κόλινς, ο πρώτος ανοιχτά γκέι παίχτης του NBA
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




