Προκαλεί ξανά ο Ψαριανός: Χυδαία ανάρτηση για Καρυστιανού και συγγενείς θυμάτων
Για άλλη μια φορά ο πρώην βουλευτής επιτίθεται στις οικογένειες των θυμάτων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νέα εμετική ανάρτηση έκανε ο Γρηγόρης Ψαριανός, που για ακόμα μια φορά βάζει στο στόχαστρό του τη Μαρία Καρυστιανού και τους συγγενείς των θυμάτων των Τεμπών, χλευάζοντας τις κινητοποιήσεις και τις συναυλίες αλληλεγγύης.
Συγκεκριμένα, ο πρώην μετακλητός υπάλληλος στο γραφείο του αντιπροέδρου της κυβέρνησης στην ανάρτησή του κάνει λόγο για «εμπόρους των Τεμπών» και χρησιμοποιεί φωτογραφία της Μαρίας Καρυστιανού.
«Οι έμποροι των Τεμπών: Για δεύτερη χρονιά στο θέατρο Ελλάς. Κάθε Δευτέρα, Τετάρτη και Παρασκευή στο Κέντρο συναυλίες για τα Τέμπη. Τρίτη και Πέμπτη λαϊκή απογευματινή. Σάββατο κλειστό. Κυριακή Μαραθώνιος. Είσοδος 10Ε. Εκπτωτικά εισιτήρια για φοιτητές και ανέργους».
Διαβάστε ακόμη
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



