Θεσσαλονίκη: 15χρονη κατήγγειλε ξυλοδαρμό από συνομήλική της έξω από σχολείο
Το περιστατικό έγινε αντιληπτό από δύο καθηγήτριες που μεσολάβησαν, οδηγώντας την παθούσα στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ξυλοδαρμό από συνομήλική της κατήγγειλε ότι υπέστη 15χρονη μαθήτρια, έξω από σχολικό συγκρότημα, στην περιοχή της Χαριλάου, στη Θεσσαλονίκη.
Όπως αναφέρει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, σύμφωνα με την καταγγελία, το περιστατικό συνέβη το το μεσημέρι της περασμένης Παρασκευής και έγινε αντιληπτό από δύο καθηγήτριες που μεσολάβησαν, οδηγώντας την παθούσα στο αρμόδιο αστυνομικό τμήμα.
Όπως κατέθεσε η ίδια, δέχθηκε γροθιές και κλωτσιές από την ανήλικη δράστιδα, η οποία την τραβούσε επιπλέον από τα μαλλιά. Από την αστυνομία σχηματίστηκε δικογραφία για σωματικές βλάβες εναντίον αδύναμων προσώπων για την 15χρονη καταγγελλόμενη και επιπλέον για παραμέληση εποπτείας ανηλίκων εις βάρος των γονιών της.
Διαβάστε ακόμη
Κυκλοφόρησε το επίσημο τρέιλερ για την πολυαναμενόμενη νέα ταινία του «Superman»
Ξεκινούν σε κλίμα αβεβαιότητας οι ειρηνευτικές συνομιλίες στην Πόλη: Η εικόνα αδιεξόδου και γιατί η Μόσχα βλέπει... συνέχεια του 2022
Τριπλός θάνατος στο Ελληνικό: Το σπίτι που διεκδικεί η οικιακή βοηθός, οι αντιφάσεις και η... χρυσή αλυσίδα
Κλήρωση Τζόκερ: Αυτοί είναι οι τυχεροί αριθμοί για τα 1,5 εκατ. ευρώ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr