Δικαστές και εισαγγελείς θα έχουν πρόσβαση στα στρατιωτικά νοσοκομεία
Με απόφαση του Νίκου Δένδια🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο σύνολο των Στρατιωτικών Νοσοκομείων θα έχουν πρόσβαση από εδώ και στο εξής οι δικαστές και οι εισαγγελείς, κάτι που μέχρι πρότινος δεν ήταν δυνατόν.
Συγκεκριμένα, σήμερα (18/11) ανακοινώθηκε η απόφαση του Νίκου Δένδια, σύμφωνα με την οποία παραχωρείται σε δικαστές και εισαγγελείς το δικαίωμα πρόσβασης στα στρατιωτικά νοσοκομεία όλης της χώρας.
Το «παρών» στην υπογραφή της παραπάνω συμφωνίας, πέραν του υπουργού Εθνικής Άμυνας, έδωσε ο αρμόδιος υφυπουργός, Θανάσης Δαβάκης, ο πρόεδρος της Ένωσης Δικαστών και Εισαγγελέων, Χριστόφορος Σεβαστίδης, αλλά και ο αντιπρόεδρος, Χαράλαμπος Σεβαστίδης.
Διαβάστε ακόμη
Για ποιο λόγο προφυλακίστηκε η 46χρονη για τη Marfin - Το σκεπτικό του εισαγγελέα και η νομική αντεπίθεσή της
Χρυσός Τεντόγλου! Πρωταθλητής Ευρώπης για τέταρτη σερί φορά!
Το βίντεο από τη μυστική μεταφορά του Τραμπ με φορτηγό τροφοδοσίας - Τι πραγματικά συνέβη στην Άγκυρα
Αντίστροφη μέτρηση για τη σπάνια ολική έκλειψη ηλίου: Από πού θα είναι ορατή - Όσα πρέπει να γνωρίζετε
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



