Θεσσαλονίκη: Τροχαίο με μία νεκρή και έναν τραυματία - «Φρούριο» το νοσοκομείο
Ο άνδρας που τραυματίστηκε οδηγούσε χωρίς δίπλωμα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ακόμα ένα θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με μια γυναίκα να χάνει τη ζωή της λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη.
Συγκεκριμένα, από τη σύγκρουση σκοτώθηκε μια 50χρονη και τραυματίστηκε ένας 60χρονος, ο οποίος οδηγούσε χωρίς δίπλωμα, καθώς του είχε αφαιρεθεί για οδήγηση υπό την επήρεια αλκοόλ.
Τα δύο αυτοκίνητα συγκρούστηκαν στο 1ο χιλιόμετρο της επαρχιακής οδού Λαγκαδά – Κολχικού, με την αστυνομία να αναφέρει ότι ο θάνατος της 50χρονης ήταν ακαριαίος. Ο 60χρονος διακομίστηκε σε νοσοκομείο με βαριά τραύματα και νοσηλεύεται φρουρούμενος.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



