Φωτιά στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου – Συναγερμός στην Πυροσβεστική
Οι πρώτες πληροφορίες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία Ηρακλείου, για φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (25/3) στην Βιομηχανική Περιοχή.
Σύμφωνα με τις έως τώρα πληροφορίες, η κινητοποίηση είναι μεγάλη, καθώς η φωτιά ξέσπασε κοντά σε επιχειρήσεις και καίγεται εξωτερικός χώρος κτιρίου.
Για την κατάσβεση της φωτιάς στο σημείο σπεύδουν 15 πυροσβέστες με 6 οχήματα.
Ήχησε το 112
Μήνυμα μέσω του «112» εστάλη σε κατοίκους του Ηρακλείου, για την πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξυλείας που εκδηλώθηκε νωρίτερα σήμερα το μεσημέρι στη Βιομηχανική Περιοχή Ηρακλείου.
Όπως αναφέρεται χαρακτηριστικά στην επείγουσα ειδοποίηση «σε εξέλιξη πυρκαγιά σε εργοστάσιο ξυλείας στη ΒΙΠΕ Ηρακλείου Κρήτης. Οι καπνοί κατευθύνονται στην περιοχή σας. Παραμείνετε σε εσωτερικούς χώρους, κλείστε πόρτες και παράθυρα. Ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών».

Πανελλήνιες στην «κόκκινη σφαίρα»: Οι κρίσεις πανικού, τα social media και η βουβή κραυγή των εφήβων
Συνέδριο ΝΔ: Τα μηνύματα, τα «καρφιά» και οι «καυτές» ατάκες - Τι είπαν τα πρωτοκλασάτα στελέχη
Η Κούβα στο στόχαστρο του Τραμπ: Ενεργειακή ασφυξία και φόβοι για αμερικανική επέμβαση
Είναι η Ταϊβάν ανόητε… Η επίσκεψη του Τραμπ στην Κίνα, η συνάντηση Νίξον-Μάο το ‘72 και η Χούντα της Αθήνας είχαν κοινό σημείο αναφοράς
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




