Θεσσαλονίκη: Έκλεβαν οχήματα και παραποιούσαν τα στοιχεία κυκλοφορίας τους – Πώς λειτουργούσε το κύκλωμα
Τα οχήματα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Δικογραφία σε βάρος οχτώ ατόμων (τριών αντρών και πέντε γυναικών) σχηματίστηκε μετά από εξιχνίαση τεσσάρων κλοπών οχημάτων, που έγιναν την τελευταία διετία σε περιοχές της Αττικής.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, μετά από έρευνα της υποδιεύθυνσης Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Κατερίνης, διαπιστώθηκε ότι οι δύο άνδρες και οι δύο γυναίκες, αφαίρεσαν από περιοχές της Αττικής συνολικά τέσσερα οχήματα και στη συνέχεια παραποίησαν τα στοιχεία κυκλοφορίας τους, τοποθετώντας αριθμό πλαισίου και πινακίδες κυκλοφορίας οχημάτων ίδιου τύπου και μοντέλου, τα οποία έφεραν εκτεταμένες υλικές ζημιές και είχαν προηγουμένως προμηθευτεί.
Ακολούθως, διαπιστώθηκε ότι τρεις γυναίκες και ένας άνδρας προμηθεύτηκαν τα παραποιημένα-κλεμμένα οχήματα, σε τιμή χαμηλότερη της εμπορικής τους αξίας. Τα οχήματα εντοπίστηκαν από τους αστυνομικούς και αποδόθηκαν στους νόμιμους κατόχους τους.
Για την υπόθεση σχηματίστηκε δικογραφία, για τα κατά περίπτωση αδικήματα της κλοπής, της πλαστογραφίας και της αποδοχής και διάθεσης προϊόντων εγκλήματος.
Η έρευνα των αστυνομικών συνεχίζεται για να εξακριβωθεί η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Οι απειλές του Ντίλιαν μέσω Νίξον, το τενεκεδάκι της Νέας Αριστεράς και ο τολμηρός Πελεγρίνης που βλέπει τον Ανδρουλάκη πρωθυπουργό
ΗΠΑ-Ιράν: Τι ζητά η κάθε πλευρά για να σταματήσει ο πόλεμος - Το «πικρό χάπι» και το θρίλερ των 15 σημείων
«Τους έχουνε πιάσει, πρέπει να τα κλείσω όλα»: Συνεχείς οι αποκαλύψεις για το κύκλωμα με τις απάτες κατά του ΕΦΚΑ
Πακέτο με μόνιμα και έκτακτα μέτρα από την κυβέρνηση: Αποκαλυπτήρια σήμερα για το νέο κατώτατο μισθό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




