Κακοκαιρία: Ήχησε το 112 σε Χίο, Σάμο και Ικαρία
Τα καιρικά φαινόμενα πλήττουν τα νησιά του Αιγαίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η κακοκαιρία των τελευταίων ωρών εξαπλώνεται σε περισσότερες περιοχές, με το 112 να ηχεί στη Χίο, τη Σάμο και την Ικαρία το βράδυ της Δευτέρας (31/3).
Προηγουμένως, οι εικόνες από τις Κυκλάδες, την Κρήτη και την Πελοπόννησο ήταν ενδεικτικές των καταστροφών που προκάλεσε η κακοκαιρία, με τα φαινόμενα στο Αιγαίο να είναι ιδιαίτερα έντονα.
Τα έντονα καιρικά φαινόμενα πλήττουν και τη Χίο, τη Σάμο και την Ικαρία, με τους κατοίκους των νησιών να λαμβάνουν μήνυμα από το 112, προκειμένου να είναι προσεκτικοί στις μετακινήσεις τους και να ακολουθούν τις οδηγίες των Αρχών.
⚠️ Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣
— 112 Greece (@112Greece) March 31, 2025
🆘 Προειδοποιητικό μήνυμα
🆘 Έντονα καιρικά φαινόμενα κατά τόπους ισχυρά στα νησιά #Χίο #Σάμο και #Ικαρία από τώρα ως τις πρωινές ώρες της 01/04/2025
‼️ Προσοχή στις μετακινήσεις και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
ℹ️ https://t.co/mbLpAekY6l…
Νέο βίντεο από την έκρηξη στην Πλάκα αποκαλύπτει το μέγεθος της καταστροφής - Γυναίκα σώζεται «παρά τρίχα»
Η υπόσχεση MAGA «τρακάρει» με τη διαφθορά - Γιατί ο Τραμπ έγινε το αουτσάιντερ των ενδιάμεσων εκλογών
Πέθανε στα 34 της η Ιρλανδή Ολυμπιονίκης και πρωταθλήτρια Ευρώπης, Σιάρα Μαγκίν
«Πες, 'αγαπώ τον Σατανά'»: Η άγρια δολοφονία στο δάσος με δράστη έναν 17χρονο εμμονικό με τον διάβολο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



