Αιτωλοακαρνανία: Ληστές μπήκαν σε τράπεζα άνοιξαν το χρηματοκιβώτιο, άρπαξαν 200.000 ευρώ και κράτησαν ομήρους
Ληστεία σημειώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ληστεία σημειώθηκε σε υποκατάστημα τράπεζας στην Κατοχή Αιτωλοακαρνανίας, με τους δράστες να κρατούν ομήρους για 15 λεπτά, να ανοίγουν το χρηματοκιβώτιο και να φεύγουν ανενόχλητοι με 200.000 ευρώ στα χέρια τους.
Ανθρωποκυνηγητό για τη σύλληψή τους
Σύμφωνα με το law and order, δύο άτομα, οπλισμένα και με καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, εισέβαλαν λίγο μετά το άνοιγμα της τράπεζας.
Υπό την απειλή όπλων, ακινητοποίησαν υπαλλήλους, κρατώντας τους ομήρους για 15 λεπτά όσο περίμεναν να ξεκλειδώσει το χρηματοκιβώτιο.
Όταν ολοκληρώθηκε η διαδικασία και οι ληστές απέκτησαν πρόσβαση στο εσωτερικό του, άρπαξαν 200.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν πριν φτάσουν οι αρχές στο σημείο.
Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό τους, ενώ στην περιοχή έχει σημάνει συναγερμός.
Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν αναφορές για τραυματισμούς, ενώ όλοι οι όμηροι είναι καλά στην υγεία τους, αν και σε κατάσταση σοκ.
Οι αστυνομικές Αρχές θα συλλέξουν μαρτυρίες και υλικό από κάμερες ασφαλείας για να ταυτοποιήσουν τους δράστες και να ανιχνεύσουν τη διαδρομή διαφυγής τους.
Η επίθεση των γαλάζιων βουλευτών κατά του ΥΠΑΑΤ για το «Μέτρο 23», το φρέσκο γάλα του Σαμαρά ο Νικολόπουλος που στέκεται πίσω από τον Σαμαρά
Αποκλεισμένο το λιμάνι του Βόλου από στεριά και θάλασσα – «Παρέλαση» αγροτών με τρακτέρ και ψαράδων με καΐκια
Επίδομα θέρμανσης: Πότε πληρώνεται η προκαταβολή - Οι δικαιούχοι
Τέλος τα social media για τα παιδιά από σήμερα στην Αυστραλία - Οι ειδικοί προειδοποιούν για «πολλά λάθη»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




