Σύγκρουση προαστιακού στη Χαλκίδα: «Δεν είχαν κατέβει οι μπάρες», λέει ο οδηγός του φορτηγού
Τι υποστηρίζει ο οδηγός του οχήματος μετά τη σύγκρουση με τρένο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συρμός του προαστιακού συγκρούστηκε με φορτηγό στην Αυλίδα, με τον οδηγό του οχήματος να καταγγέλλει ότι δεν είχαν κατέβει οι μπάρες.
«Όταν πέρασα οι μπάρες ήταν σηκωμένες. Δεν μπορεί ένα όχημα 17 μέτρων να περάσει με κατεβασμένες μπάρες, θα τα είχα διαλύσει όλα. Περίμενα να μπω στο εργοστάσιο και προχωρούσα σιγά - σιγά. Στο τελείωμα άκουσα έναν δυνατό θόρυβο και ταρακουνήθηκα ολόκληρος. Είδα το τρένο από τον καθρέφτη. Οι μπάρες δεν κατέβηκαν. Θα ήμουν μακαρίτης αν με έβρισκε το τρένο πιο μπροστά», σημείωσε ο οδηγός του φορτηγού.
Από τη μεριά της η Hellenic Train αναφέρει ότι ο οδηγός παραβίασε φυλασσόμενη διάβαση και μένει να αποσαφηνιστεί το τι ισχύει τελικά.

Διαβάστε ακόμη
Πώς ο Τραμπ έριχνε «στάχτη στα μάτια» του Ιράν: Είχε αποφασίσει πόλεμο από τον Δεκέμβριο - «Θα κρατήσει 4 εβδομάδες»
Σοκ στη Ξάνθη: Δολοφόνησε συγχωριανό του με τσεκούρι μετά από καβγά - Πώς έγινε το έγκλημα
Πόλεμος στη Μέση Ανατολή: Πότε θα φτάσουν στην Ελλάδα οι αυξήσεις - «φωτιά» στις τιμές του πετρελαίου
Οι εναλλακτικές απέναντι στους κολοσσούς: Πώς να αντικαταστήσετε Amazon, Google, X, Meta και Apple
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



