Κεφαλονιά: Παρέσυραν και εγκατέλειψαν σκύλο - Δύο συλλήψεις
Δεν σταμάτησαν παρά τις εκκλήσεις της ιδιοκτήτριας
Χειροπέδες πέρασαν αστυνομικοί στην Κεφαλονιά σε δύο άνδρες 31 και 35 ετών που χτύπησαν με το αμάξι και εγκατέλειψαν σκύλο.
Το περιστατικό συνέβη την Κυριακή των Βαΐων στην περιοχή Τουλιάτα. Οι κατηγορούμενοι χτύπησαν το άτυχο ζώο μπροστά στην ιδιοκτήτρια του και αγνοώντας τις εκκλήσεις της να σταματήσουν, συνέχισαν την πορεία τους.
Η έρευνα της Αστυνομίας βρίσκεται σε πλήρη εξέλιξη. Οι κατηγορούμενοι παραπέμφθηκαν στον Ανακριτή, σύμφωνα με το kefaloniamagazine, ενώ τους επιβλήθηκαν τα προβλεπόμενα διοικητικά πρόστιμα.
Διαβάστε ακόμη
«Έκρηξη» Ανεστίδη με «γαλάζιο» βουλευτή για τις επιδοτήσεις στον αέρα του OPEN: «Παίρνει όσα στρέμματα θέλει όποιος ανοίξει ΑΦΜ»
«Αλλάζουμε στάση στις διαπραγματεύσεις για το Oυκρανικό»: Ο Πούτιν ενημέρωσε τον Τραμπ για την επίθεση στην προεδρική κατοικία
Μετά την Πρωτοχρονιά οι 18 πηγαίνουν σε διάλογο: «Ο δρόμος ανοιχτός, τα σκυλιά δεμένα», λένε οι υπόλοιποι αγρότες
Από ασφυξία ο θάνατος των τεσσάρων ορειβατών στα Βαρδούσια – Tι έδειξε η ιατροδικαστική εξέταση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



