Περιφερειακή Υμηττού: Οδηγός έτρεχε με 200 χλμ. την ώρα – Σχηματίστηκε δικογραφία
Στον οδηγό του εν λόγω οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αστυνομικοί των Ομάδων Ελέγχου & Πρόληψης Τροχαίων Ατυχημάτων (ΟΕΠΤΑ) της Διεύθυνσης Τροχαίας Αττικής, συνέλαβαν χθες το βράδυ ένα 20χρονο οδηγό οχήματος, που εντοπίστηκε να τρέχει με ιλιγγιώδη ταχύτητα στην περιφερειακή Υμηττού στο ύψος της Παλλήνης.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την ΕΛΑΣ, διαπιστώθηκε μέσω συσκευής radar ότι ο 20χρονος κινούνταν με 200 χλμ/ώρα αντί του ανωτάτου επιτρεπομένου ορίου των 80 χλμ/ώρα, με αποτέλεσμα την πρόκληση κινδύνου για τους λοιπούς χρήστες της οδού.
Στον οδηγό του οχήματος επιβλήθηκαν οι προβλεπόμενες διοικητικές κυρώσεις, ενώ σε βάρος του σχηματίσθηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση.
Ο συλληφθείς, με τη σε βάρος του δικογραφία από το Β' Τμήμα Τροχαίας Βορειοανατολικής Αττικής, οδηγήθηκε στον αρμόδιο εισαγγελέα.
Μέση Ανατολή: Ο πόλεμος θα κρατήσει έως 6 εβδομάδες λέει τώρα ο Λευκός Οίκος - Νέοι ισραηλινοί βομβαρδισμοί σε Τεχεράνη και Βηρυτό
Η στιγμή της ελεγχόμενης έκρηξης έξω από τη ΓΑΔΑ: Με χειροβομβίδες ο άνδρας, πώς τον συνέλαβαν
Ιράν και Grand Theft Auto: Το πρωτοφανές βίντεο του Λευκού Οίκου με πλάνα από το San Andreas
Η αποθέωση για τον Μπραντ Πιτ στην πλατεία Κοτζιά και το «hello guys» του διάσημου ηθοποιού
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



