«Θα κάνουμε Ανάσταση στα Τέμπη» - Το μήνυμα των συγγενών των θυμάτων
Τι αναφέρουν οι οικογένειες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋
Συγκεντρώσεις για τα Τέμπη πραγματοποιήθηκαν σε διάφορες πόλεις της χώρας το βράδυ της Μεγάλης Τετάρτης, μετά το σιωπηλό κάλεσμα που απηύθυνε η Χρυσούλα Χλωρού, αδερφή της Βασιλικής που έχασε τη ζωή της στο σιδηροδρομικό δυστύχημα της 28ης Φεβρουαρίου 2023.
Τόσο στη Θεσσαλονίκη, όσο και στη Λάρισα, πολίτες ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα των οικογενειών των θυμάτων, με τους συγγενείς να τονίζουν πως «δεν ξεχνάμε». Το «παρών» έδωσε και η οικογένεια του Τάσου Κουτσόπουλου, με τον παππού του, Γιώργο, να ξεκαθαρίζει πως «εμείς θα κάνουμε Ανάσταση στα Τέμπη».
«Αγωνιζόμαστε για αυτούς και δε θα πάψουμε μέχρι να λάμψει η αλήθεια. Θέλω να ξέρει όποιος μιλάει για τα Τέμπη πως δεν θα πάψουμε να κλαίμε. Πρέπει να λογοδοτήσουν οι υπεύθυνοι για αυτό το έγκλημα», σχολίασε με τρεμάμενη φωνή η μητέρα της Κλαούντια, Άλμα Λάτα.
Για ακόμα μια φορά οι οικογένειες των θυμάτων, αλλά και οι πολίτες, υπογράμμισαν ότι θα συνεχίσουν να δίνουν αγώνα για να υπάρξει δικαίωση για τους 57 ανθρώπους που σκοτώθηκαν στη σιδηροδρομική τραγωδία.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




