«Θρίλερ» στη Ρόδο με νεκρό άνδρα - Φέρει τραύμα από καραμπίνα
Στο σημείο έχουν σπεύσει τόσο οι Αρχές όσο και ιατροδικαστής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε πλήρη εξέλιξη, βρίσκεται έρευνα, από αστυνομικούς του Α.Τ. Ιαλυσού και της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρόδου, για την εξιχνίαση των συνθηκών, κάτω από τις οποίες, έχασε τη ζωή του ένας 35χρονος ημεδαπός, ο οποίος βρέθηκε νεκρός σήμερα το πρωί από συγγενικό του πρόσωπο στη οικία του, σε χωριό της Δυτικής πλευράς της Ρόδου.
Ο εκλιπών φέρεται να ήταν χρήστης ναρκωτικών, όμως από τις αρχές, σύμφωνα με τις ενδείξεις και πιθανολογήσεις, εξετάζεται ο θάνατός του να οφείλεται σε εγκληματική ενέργεια.
Σύμφωνα με πληροφορίες της «Δημοκρατικής», ο εκλιπών έφερε τραύμα στον θώρακα, που πιθανολογείται ότι προκλήθηκε από βολή κυνηγετικής καραμπίνας.
Στο σημείο, βρίσκονται αυτή την ώρα, εκτός από τις παραπάνω υπηρεσίες, η σήμανση και ιατροδικαστής, ενώ περαιτέρω απαντήσεις αναμένονται από την νεκροψία, νεκροτομή.
Τα μέτρα ενίσχυσης για τους αγρότες που προανήγγειλε ο Τσιάρας - «Ελάτε σε διάλογο»
Σοκ στην Κυψέλη: Επεισόδιο με μαχαίρωμα μεταξύ ανήλικων σε σχολείο – Τραυματίστηκε 14χρονη
«Μου είπε δεν μου αρέσει η μούρη σου»: Σοκάρει η περιγραφή του γιατρού που ξυλοκοπήθηκε από ασθενή - μποξέρ στο νοσοκομείο Αιγίου
Η ιστορία του νάνου που έγινε γίγαντας: Στα 18 του είχε ύψος 1,22μ. και πέθανε στα 2,34μ.
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



