Κρήτη: Συνελήφθησαν δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος για εκρηκτικές ύλες, βεγγαλικά και πυροτεχνήματα
Συνελήφθη και ένας 44χρονος για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνελήφθησαν το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου στο Ηράκλειο Κρήτης από αστυνομικούς της Ομάδας Δίκυκλης Αστυνόμευσης του Τμήματος Άμεσης Δράσης Ηρακλείου δύο ανήλικοι και ένας 18χρονος, που κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της νομοθεσίας περί εκρηκτικών υλών και βεγγαλικών και πυροτεχνημάτων.
Σύμφωνα με την Αστυνομία η σύλληψή τους έγινε στη διάρκεια έρευνας που πραγματοποιήθηκε σε Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν οι ανήλικοι και ο 18χρονος, όπου βρέθηκαν και κατασχέθηκαν οκτώ αυτοσχέδιοι εμπρηστικοί μηχανισμοί τύπου μολότοφ και 22 κροτίδες διαφόρων τύπων.
Συνελήφθη και ένας 44χρονος για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων
Η προανάκριση διενεργείται από την Υποδιεύθυνση Δίωξης και Εξιχνίασης Εγκλημάτων Ηρακλείου. Συνελήφθη και ένας 44χρονος κηδεμόνας για παραμέληση της εποπτείας ανηλίκων.
«Cuckooing»: Όταν η συμμορία σου καταλαμβάνει το σπίτι για να πουλάει ναρκωτικά - Η απίστευτη ιστορία του Ντάνκαν
Δημοσκόπηση MRB για το OPEN: 6 στους 10 ζητούν πιο ευέλικτη στάση απέναντι στη Ρωσία - Ποια χώρα εμπιστεύονται περισσότερο οι Έλληνες
Σοκάρουν τα ευρήματα της ιατροδικαστικής για τη γυναικοκτονία στην Ηγουμενίτσα: Κατακρεούργησε την 25χρονη Πηνελόπη με 15 μαχαιριές, οι 7 πισώπλατα
Θάνατος Μαζωνάκη: «Άσε, θα τον συγυρίσω εγώ» - Η αποκαλυπτική συνομιλία του υπνοθεραπευτή με την γιατρό
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



