Χανιά: Η αιτία θανάτου του 33χρονου κρατούμενου - Τι έδειξε η ιατροδικαστική
Το περιστατικό έγινε τη Μεγάλη Παρασκευή🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης έδειξαν ότι ο θάνατος του κρατούμενου στα κρατητήρια του Αστυνομικού Μεγάρου Χανίων οφείλεται σε περιτονίτιδα.
Υπενθυμίζεται ότι ο κρατούμενος έχασε τη ζωή του τη Μεγάλη Παρασκευή και σύμφωνα με πληροφορίες, τα αποτελέσματα της ιατροδικαστικής εξέτασης βγήκαν σήμερα. Η περιτονίτιδα είναι φλεγμονή του περιτοναίου, της μεμβράνης που επικαλύπτει τα κοιλιακά όργανα και την κοιλότητα της κοιλιάς.
Ο εν λόγω άνδρας είχε συλληφθεί στις 15 Απριλίου και είχε χάσει τις αισθήσεις του τη Μεγάλη Παρασκευή, ενώ βρισκόταν υπό κράτηση.
Διαβάστε ακόμη
«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Βίντεο-ντοκουμέντο από την επίθεση drone στο ελληνόκτητο τάνκερ Delta Harmony στη Μαύρη Θάλασσα
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



