Κατερίνη: Δολοφόνησε με βάναυσο τρόπο γυναίκα στην Πολωνία και ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές- Συνελήφθη από την αστυνομία
Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Πολωνία το οποίο εκτελέστηκε στην Ελλάδα, όταν εντοπίστηκε🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεαρός από την Πολωνία, συνελήφθη στην Κατερίνη για δολοφονία που φέρεται να διέπραξε με ιδιαίτερη σκληρότητα, την περασμένη εβδομάδα, στην πατρίδα του, με θύμα μία γυναίκα.
Δολοφόνησε γυναίκα και ήρθε στην Ελλάδα για διακοπές
Πρόκειται για άνδρα 17,5 ετών, ο οποίος βρισκόταν αυτές τις μέρες στην Ελλάδα, συμμετέχοντας σε γκρουπ εκδρομέων. Το έγκλημα, σύμφωνα με τα πολωνικά διωκτικά έγγραφα, τελέστηκε στις 23 Απριλίου σε πόλη της βορειοανατολικής Πολωνίας.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο νεαρός κατηγορείται ότι έσυρε τη γυναίκα σε ξυλουργείο, όπου κατάφερε στην παθούσα επανειλημμένα χτυπήματα με τσεκούρι ή σφυρί. Στη συνέχεια, ο ίδιος κατηγορείται ότι έκαψε τη γυναίκα, ρίχνοντας στο σώμα της άγνωστη χημική ουσία, ενώ πέταξε τη σορό σε πλαστικό κάδο απορριμμάτων.
Εις βάρος του είχε εκδοθεί ένταλμα σύλληψης από την Πολωνία το οποίο εκτελέστηκε στην Ελλάδα, όταν εντοπίστηκε. Αναμένεται να οδηγηθεί στην Εισαγγελία Εφετών Θεσσαλονίκης για να δρομολογηθούν οι διαδικασίες που αφορούν το πολωνικό αίτημα.
Τραγωδία στην Κόρινθο: 25 ετών ο νεκρός από την έκρηξη στο εργοστάσιο - Προσήχθη ο ιδιοκτήτης
Δολοφονία Σταύρου Γεωργίου: Στη φυλακή ο 28χρονος κατηγορούμενος μετά την απολογία του
Σοκ στο παρίσι: Τρεις τραυματίες μετά από επίθεση με μαχαίρι - Η μία εξ αυτών έγκυος
Τι είναι τα πυρονέφη και πώς έχουν κάνει τις δασικές πυρκαγιές στην Ευρώπη εφιαλτικές
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



