Πολυτεχνειούπολη: Συνελήφθη ο φοιτητής που επιτέθηκε στην ιδιοκτήτρια του κυλικείου
Ο φοιτητής βρισκόταν στο σπίτι φίλης του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνελήφθη ο φοιτητής που επιτέθηκε στην ιδιοκτήτρια του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη στου Ζωγράφου.
Η ΕΛΑΣ προχώρησε στη σύλληψη του φοιτητή, ο οποίος χαστούκισε την υπεύθυνη του κυλικείου τη Δευτέρα (5/5), με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρισκόταν σε σπίτι φίλης του.
Σημειώνεται ότι ο φοιτητής είχε ταυτοποιηθεί από χθες, αφού τον αναγνώρισε η εργαζόμενη στο κυλικείο της σχολής Μηχανολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών στην Πολυτεχνειούπολη.
Πολυτεχνειούπολη: Βίντεο ντοκουμέντο από τον άγριο ξυλοδαρμό μεταξύ κουκουλοφόρων
Σκηνικό πολέμου θύμιζε η κατάσταση το μεσημέρι της Δευτέρας (5/5) στην Πολυτεχνειούπολη Ζωγράφου, καθώς κουκουλοφόροι πιάστηκαν στα χέρια για άγνωστη αιτία.
Συγκεκριμένα, νεαροί με κράνη επιτέθηκαν σε υπάλληλο του κυλικείου στην Πολυτεχνειούπολη, με τον καθηγητή Δασολογίας – Περιβαλλοντολογίας, Ελευθέριο Σταματόπουλο, να δημοσιεύει βίντεο με το περιστατικό.
Όπως φαίνεται στην ανάρτηση, το σκηνικό έγινε στο Εθνικό Μετσόβιο Πολυτεχνείο, με 15 κουκουλοφόρους να χτυπούν με μανία έναν άνδρα, ο οποίος έπεσε στο έδαφος. Όπως προκύπτει, το θύμα ήταν μέλος ομάδας με την οποία υπήρχαν συμπλοκές νωρίτερα για αφισοκόλληση.
Αμέσως μετά έγινε το περιστατικό στο κυλικείο της Πολυτεχνειούπολης, με την υπάλληλο να ζητά να μην μπουν αφίσες και τότε ένας νεαρός τη χτύπησε, τραυματίζοντάς την ελαφρά. Μάλιστα, η ίδια τόνισε ότι θα υποβάλει μήνυση.
Σημειώνεται ότι η ομάδα που έκανε τα επεισόδια αποτελούταν από 15-20 άτομα, που κρατούσαν ρόπαλα και φορούσαν κράνη.
Το Ισραήλ καταγγέλλει πως «έσπασε» η εκεχειρία και απειλεί με «βίαιη επίθεση» - Το Ιράν διαψεύδει
Άλλη μια «αμαρτωλή» σύμβαση για τον σιδηρόδρομο διερευνά η Ευρώπη - Τι ψάχνουν οι ερευνητές στην 635
Οι ενδοκυβερνητικές βολές για τον ΟΠΕΚΕΠΕ και τους Βορίδη και Αυγενάκη, τα «δυο τρυγόνια» της αποστολής του ΠΝ στη Λιβύη και το παρασκήνιο της επίσκεψης της Λάμψα στον Τατάρ
«Έκρηξη σε 20'»: Τρομαγμένοι και αβοήθητοι οι Έλληνες στο Ισραήλ - «Καμία επικοινωνία με την πρεσβεία»
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr