Νεκρός 50χρονος ψαράς στην Κύθνο - Έρευνα για τα αίτια θανάτου του
Τον αναζητούσαν οι Αρχές του νησιού🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Νεκρός εντοπίστηκε ο ψαράς που αναζητούσαν οι Αρχές της Κύθνου από το απόγευμα της Πέμπτης (8/5), όταν είχε αποπλεύσει με το σκάφος του για ψάρεμα στη θαλάσσια περιοχή νότια του Ακρωτηρίου Σουνίου.
Η Λιμενική Αρχή Λαυρίου ειδοποιήθηκε από το Ενιαίο Κέντρο Συντονισμού Έρευνας και Διάσωσης (ΕΚΣΕΔ) του Αρχηγείου Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. και άμεσα κινητοποιήθηκε μεγάλης κλίμακας επιχείρηση εντοπισμού.
Στην επιχείρηση συμμετείχαν τρία περιπολικά σκάφη του Λιμενικού, το ιδιωτικό σκάφος «SEA SOS 3», καθώς και πέντε αλιευτικά σκάφη («ΕΛΕΝΗ», «ΠΑΝΑΓΙΑ ΤΗΝΟΥ», «ΑΓΙΟΣ ΝΙΚΟΛΑΟΣ», «ΓΕΩΡΓΙΟΣ» και «ΑΓΙΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ»). Τελικά, το σκάφος «ΓΕΩΡΓΙΟΣ», με επιβαίνοντα στέλεχος του Λιμενικού, εντόπισε το αγνοούμενο αλιευτικό εντός του όρμου «Στύφο» στον Μέριχα Κύθνου, πλησίον βραχώδους ακτής.
Ο 50χρονος, μοναδικός επιβαίνων του σκάφους, βρέθηκε χωρίς τις αισθήσεις του. Μεταφέρθηκε άμεσα στο λιμάνι του Μέριχα με τη συνδρομή του σκάφους «ΓΕΩΡΓΙΟΣ» και στη συνέχεια παραλήφθηκε από ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, το οποίο τον μετέφερε στο Πολυδύναμο Περιφερειακό Ιατρείο Κύθνου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.
Την προανάκριση έχει αναλάβει ο Λιμενικός Σταθμός Κύθνου, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Νεκροτομείο Πειραιά για τη διενέργεια νεκροψίας-νεκροτομής, που θα ρίξει φως στα αίτια του θανάτου.
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



