Νέδα Ηλείας: Πώς έχασε τη ζωή του ο 4χρονος
Το 4χρονο αγόρι φαίνεται πως διέφυγε της προσοχής των γονιών του🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από ύψος 25 μέτρων έπεσε το 4χρονο αγόρι που φαίνεται πως διέφυγε της προσοχής των γονιών του, σε ένα επικίνδυνο μονοπάτι λίγα μέτρα πριν το μικρό καταρράκτη της Νέδα.
Σύμφωνα με τη μαρτυρία του ιδιοκτήτη ταβέρνας από τα Πλατάνια Μεσσηνίας, Δημήτρη Αντωνόπουλου, που βρέθηκε στο σημείο λίγο μετά την πτώση του παιδιού, οι γονείς του, ο πατέρας από τη Γουατεμάλα και η μητέρα από τη Γερμανία, βρίσκονταν λίγο πιο πίσω από το παιδί, που παραπάτησε και έπεσε στο κενό.
«Το παιδί ήταν μπροστά από τους γονείς ελεύθερο. Πριν το μικρό καταρράκτη σε ένα ίσωμα, το παιδί έπεσε στο ποτάμι από ύψος 25 μέτρων, χτυπώντας κατά την πτώση σε δέντρο. Όταν έφτασα το παιδί ήταν ζωντανό αλλά σε άσχημη κατάσταση, το είχε ανεβάσει επάνω ο πατέρας του με κάποιον άλλο» περιέγραψε ο κ. Αντωνόπουλος μιλώντας στο ilialive.gr.
Μιλώντας για το μονοπάτι, ο κ. Αντωνόπουλος το χαρακτήρισε επικίνδυνο. «Δεν είναι μόνο εκεί που περπατάς ο κίνδυνος, αλλά και από πάνω που πέφτουν κάποιες φορές βράχοι” δήλωσε. Πρότεινε δε πως θα πρέπει να υπάρξει άλλη πιο ασφαλής χάραξη μονοπατιού, ώστε η πρόσβαση τους καταρράκτες να γίνεται με ασφάλεια. Μάλιστα θυμήθηκε πως και πέρυσι είχε γίνει ατύχημα με τον τραυματισμό ενός 27χρονου στο μονοπάτι.
Επιμένουν οι αγρότες της Κρήτης παρά τις κατηγορίες για εγκληματική οργάνωση - Κλείνουν ξανά το αεροδρόμιο Ηρακλείου
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Σοκ στον Χολαργό: Άγρια επίθεση σε 14χρονο με επτά μαχαιριές - Είχε κλείσει ραντεβού με 20χρονη κοπέλα
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



