Πάτρα: Ηλικιωμένη... διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη
Είχε υποβληθεί σε αξονική τομογραφία στην ουροδόχο κύστη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα πολύ σημαντικό ιατρικό λάθος έγινε στην Πάτρα, με μια ηλικιωμένη γυναίκα να καταγγέλλει ότι διαγνώστηκε με καρκίνο του προστάτη.
Συγκεκριμένα, η γυναίκα υποβλήθηκε σε αξονική τομογραφία στην ουροδόχο κύστη, με τη γνωμάτευση προφανώς να είναι λάθος, ωστόσο ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί αν ευθυνόταν ο γιατρός ή κάποιος υπάλληλος του διαγνωστικού κέντρου.
«Είδα το αποτέλεσμα και έπαθα σοκ γιατί μου έγραφε ότι έχω καρκίνο και μετά διαπίστωσα μέσα στην ταραχή μου ότι έγραφε καρκίνο του προστάτη. Κοιτάζω και πάλι το χαρτί, βλέπω το όνομά μου γραμμένο επάνω και πάω αμέσως στον γιατρό», ανέφερε η ηλικιωμένη σύμφωνα με τον ΑΝΤ1.
Σημειώνεται ότι η 72χρονη δεν σκοπεύει να κινηθεί νομικά για το θέμα.
Διαβάστε ακόμη
Βίντεο-ντοκουμέντο: Στημένη ρευματοκλοπή στην Αθήνα - Υπάλληλος έκοψε τις σφραγίδες, σιωπή από τον ΔΕΔΔΗΕ
Διάγγελμα Παχλαβί: «Θα επιστρέψω στο Ιράν» - Υπόσχεται δημοκρατία και εκλογές
Ο Τραμπ απειλεί με δασμούς όσες χώρες δεν υποστηρίζουν την «κατάληψη» της Γροιλανδίας
Νέα εβδομάδα, νέα 48ωρη απεργία τα ταξί: «Persona non grata ο Κυρανάκης, η ευθύνη στον πρωθυπουργό», λέει το ΣΑΤΑ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



