Kορυδαλλός: Κρατούμενοι επιτέθηκαν σε σωφρονιστικό υπάλληλο για να μπουν σε άλλη πτέρυγα
Κατασχέθηκαν 3 μαχαίρια και 2 σιδερένια αντικείμενα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κρατούμενοι στον Κορυδαλλού απείλησαν σωφρονιστικό υπάλληλο, προκειμένου να εισέλθουν σε άλλη πτέρυγα.
Το περιστατικό συνέβη το πρωί της Δευτέρας. Οκτώ αλλοδαποί κρατούμενοι προσέγγισαν απειλητικά τον σωφρονιστικό υπάλληλο και πατώντας τα κουμπιά που ανοίγουν οι πόρτες επιχείρησαν να μπουν στην πτέρυγα. Ενεργοποιήθηκε ο συναγερμός και με την άμεση και συντονισμένη επέμβαση των υπολοίπων εν υπηρεσία σωφρονιστικών υπαλλήλων, η κατάσταση αποκλιμακώθηκε και ομαλοποιήθηκε.
Κατασχέθηκαν 3 μαχαίρια και 2 σιδερένια αντικείμενα
Προκλήθηκε φθορά σε τηλέφωνα, ενώ από τον έλεγχο που πραγματοποιήθηκε στον εξωτερικό διάδρομο του θυρωρείου, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν -3- μαχαίρια και -2- σιδερένια αντικείμενα.
Για το περιστατικό ενημερώθηκαν ο αρμόδιος Εισαγγελέας Επόπτης και η οικεία αστυνομική Υπηρεσία, που διενεργεί και τη σχετική προανάκριση.Η ασφάλεια των Σωφρονιστικών Καταστημάτων αποτελεί πρώτιστη προτεραιότητα και προς τον σκοπό αυτό όλα τα αρμόδια όργανα βρίσκονται σε διαρκή ετοιμότητα για την αποτροπή και άμεση αντιμετώπιση κάθε απόπειρας διατάραξης της εύρυθμης λειτουργίας τους.
Ανάλυση: Τι σημαίνει ότι «το Ιράν δεν είναι Βενεζουέλα» - Η δύσκολη επόμενη μέρα στην Τεχεράνη
Τραγωδία στον Πειραιά: 17χρονη έπεσε στο κενό από τον πέμπτο όροφο - Συνελήφθη η μητέρα της
Επέκταση του πολέμου: Συναγερμός σε 3 κοινότητες στην Πάφο, η Ελλάδα στέλνει φρεγάτες και F-16 στην Κύπρο - Οι IDF διέταξε εκκένωση στη Βηρυτό
Κύπρος: Ιρανικό drone έπληξε τη βρετανική βάση στο Ακρωτήρι - Αναχαιτίστηκε και δεύτερο αντικείμενο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



