Ελευσίνα: Εργατικό ατύχημα σε δεξαμενόπλοιο από σπάσιμο του μοχλού πέδησης
Το περιστατικό διερευνάται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σοβαρό ατύχημα σημειώθηκε χθες στο αγκυροβόλιο της Ελευσίνας, όταν 29χρονος αλλοδαπός ναυτικός, τουρκικής υπηκοότητας, τραυματίστηκε στο πρόσωπο κατά τη διάρκεια εργασιών αγκυροβολίας σε δεξαμενόπλοιο με σημαία Παναμά.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, ο τραυματισμός προκλήθηκε όταν έσπασε ο μοχλός πέδησης της άγκυρας και τον χτύπησε στο πρόσωπο. 'Αμεσα, το προσωπικό του πλοίου ειδοποίησε τις αρμόδιες Αρχές και ο ναυτικός μεταφέρθηκε με λάντζα στο λιμάνι της Ελευσίνας. Από εκεί, διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Νίκαιας «Ο 'Αγιος Παντελεήμων» και στη συνέχεια στο Ιπποκράτειο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών, όπου συνεχίζει να νοσηλεύεται για περαιτέρω ιατρική παρακολούθηση.
Το περιστατικό διερευνάται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας, το οποίο προχώρησε στην απαγόρευση απόπλου του δεξαμενόπλοιου έως ότου αποκατασταθεί η τεχνική βλάβη και προσκομιστεί πιστοποιητικό διατήρησης κλάσης από τον αρμόδιο νηογνώμονα που επιθεωρεί το πλοίο.
Το Έπος του '40 από τη σκοπιά των Ιταλών - Οι Έλληνες έμαθαν στους απογόνους του Δάντη και σε έναν κλόουν τι θα πει Κόλαση
Ειδικός της ΑΙ σταμάτησε να αποταμιεύει για σύνταξη: «Δεν θα ζούμε σε 10 χρόνια»
Λίμνη Κάρλα: Στο «περίμενε» για τις αποζημιώσεις επί 18 χρόνια 300 οικογένειες - Ραντεβού στον Άρειο Πάγο το... 2028
Εκλογές στο Ισραήλ: Προβάδισμα Νετανιάχου χωρίς αυτοδυναμία, άλυτος γρίφος η εξουσία - Τα σενάρια της επόμενης μέρας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




