Μητροκτονία στη Λάρισα: Δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση
«Με μισούσε», είπε στους αστυνομικούς🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Προθεσμία για να απολογηθεί αύριο Τετάρτη 14 Μαρτίου έλαβε ο 21χρονος που σκότωσε τη μητέρα του στη Λάρισα. Σε βάρος του ασκήθηκε δίωξή για ανθρωποκτονία από πρόθεση σε ήρεμη ψυχική κατάσταση, παράνομη οπλοφορία – οπλοχρησία και κατοχή και χρήση ναρκωτικών ουσιών ασκήθηκε. Ο 22χρονος ξάδερφος του διώκεται για υπόθαλψη εγκληματία και θα απολογηθεί την Παρασκευή 16 Μαρτίου.
«Με μισούσε»
Ο 21χρονος κατακρεούργησε τη μητέρα του με πάνω από 25 μαχαιριές και στη συνέχεια κάλεσε τον ξάδελφο του, ζητώντας τη βοήθεια του για να πετάξει κάποια μπάζα. Ο συνήγορος του 22χρονου υποστήριξε ότι μόλις ο πελάτης του συνειδητοποίησε ότι στο πάπλωμα ήταν τυλιγμένη η σορός της μητέρας του 21χρονου, αρνήθηκε να τον βοηθήσει, αλλά εκείνος τον απείλησε.
Τελικά, κάποιος γείτονας τους είδε να κουβαλούν τη σορό και ειδοποίησε την αστυνομία, που τους συνέλαβε. Ο 21χρονος στην κατάθεση του είπε πως η μητέρα του τον μισούσε. «Καυγαδίσαμε άσχημα. Με μισούσε. Δεν με ήθελε». Σε κοντινό κάδο απορριμμάτων βρέθηκε μια σακούλα με ένα μαχαίρι και ματωμένες πετσέτες.
«Είμαστε έτοιμοι να πάμε Αθήνα να δούμε τον Μητσοτάκη» λένε οι αγρότες - Τι θα γίνει με τα μπλόκα και τα τρακτέρ
Ραγδαίες εξελίξεις: Οι ΗΠΑ αποσύρουν προσωπικό από μεγάλες βάσεις στη Μέση Ανατολή - «Μπορεί να δεχθούν επίθεση»
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Ανήλικοι λένε ότι την εντόπισαν στην Ομόνοια - Τι εξετάζουν οι Αρχές
Ένα νεοκλασικό με θέα προς την Πλάκα και την Ακρόπολη γίνεται το μέλλον του ελληνικού βιβλίου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



