Γκαζάκια σε είσοδο πολυκατοικίας στα Πετράλωνα
Στη συγκεκριμένη πολυκατοικία μένει βουλευτής της ΝΔ🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Γκαζάκια τοποθέτησαν άγνωστοι στην είσοδο πολυκατοικίας στα Πετράλωνα τα ξημερώματα της Τετάρτης με αποτέλεσμα να σημειωθεί μικρή έκρηξη στην είσοδο.
Ειδικότερα, σύμφωνα με την τηλεόραση του OPEN, στις 3 τα ξημερώματα άγνωστοι τοποθέτησαν γκαζάκια στην είσοδο πολυκατοικίας στην οδό Κυδαδίδων με αποτέλεσμα να προκληθεί μικρή έκρηξη και να πάρει φωτιά η πόρτα της εισόδου. Οι κάτοικοι κατάφεραν να σβήσουν την φωτιά πριν φτάσει η Πυροσβεστική.
Σύμφωνα με πληροφορίες στην πολυκατοικία μένει βουλευτής από τη Λάρισα που πρόσκειται στη Νέα Δημοκρατία.
Διαβάστε ακόμη
Νέα παράταση και με μερική ένταξη στα βαρέα και ανθυγιεινά οι νοσηλευτές και διασώστες ΕΚΑΒ από το 2027
Ρίχνει «βόμβα» στο μπάσκετ ο Άρης: Οριστική συμφωνία με τον Βασίλη Σπανούλη!
Συναγερμός από τον ΕΦΕΤ: Ανάκληση μη ασφαλούς προϊόντος σαλάτας
Γυναικοκτονία στην Καλαμάτα: Τι έδειξαν οι τοξικολογικές εξετάσεις στα δύο κοριτσάκια της οικογένειας - Ενημερώθηκαν για τον θάνατο της μητέρας τους
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



