Εμπορία ανθρώπων στη Θεσσαλονίκη: Εξέδιδαν 28χρονη Κολομβιανή παρά τη θέλησή της
Οι αστυνομικοί έσπευσαν στον οίκο ανοχής, όπου βρήκαν την Κολομβιανή κλειδωμένη σε διαμέρισμα του ίδιου κτιρίου🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από τον απόλυτο εφιάλτη σώθηκε μία γυναίκα από την Κολομβία μετά την επέμβαση αστυνομικών δυνάμεων σε οίκο ανοχής στην Θεσσαλονίκη.
Σύμφωνα με πληροφορίες, μια γυναίκα η οποία ήρθε στην Ελλάδα από την χώρα της Λατινικής Αμερικής, απευθύνθηκε με ΜΚΟ, πιθανόν τηλεφωνικά, και ανέφερε πως έχει πέσει θύμα εμπορίας ανθρώπων και χρειάζεται άμεσα βοήθεια.
Συγκεκριμένα, ανέφερε πως άτομο που ήρθε σε επαφή μαζί της, της έταξε δουλειά και καλύτερη ζωή στη χώρα μας. Κατάφερε να την φέρει στη Θεσσαλονίκη και εκεί ήταν που ξεκίνησε ο εφιάλτης για την νεαρή γυναίκα.
Σύμφωνα με τα όσα καταγγέλλει, οι άνθρωποι που την υποδέχτηκαν στην Ελλάδα όχι μόνο δεν της προσέφεραν την δουλειά που περίμενε αλλά την εξανάγκαζαν να εκδίδεται παρά τη θέληση της.
Οι αστυνομικοί που έσπευσαν στον οίκο ανοχής βρήκαν την Κολομβιανή κλειδωμένη σε διαμέρισμα το οποίο βρίσκεται στο ίδιο κτίριο. Η κοπέλα ήταν μαζί με μία άλλη γυναίκα, η οποία ήταν και αυτή, σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, εγκλωβισμένη.
Η καταγγέλλουσα βρέθηκε χωρίς έγγραφα, χρήματα και τα κλειδιά του χώρου στον οποίο βρισκόταν «φυλακισμένη». Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, μέχρι στιγμής έχουν γίνει 3 συλλήψεις, ενώ η κοπέλα που βρέθηκε μαζί με την Κολομβιανή αρνείται να καταθέσει.
Μπλόκα αγροτών: Τα επόμενα βήματα μετά τα μέτρα του Μητσοτάκη και η πρόταση για απόβαση τρακτέρ στην Αθήνα
Axios: Αποκάλυψη για μυστική συνάντηση του Γουίτκοφ με τον εξόριστο διάδοχο του Ιράν, Ρεζά Παχλαβί
Εξαφάνιση 16χρονης από την Πάτρα: Αγωνία για τη Λόρα - Το νέο βίντεο από Ζωγράφου και το μήνυμα του πατέρα της
Μια μυστηριώδης λάμψη από την άκρη του σύμπαντος: Η ανθρωπότητα έλαβε σήμα... πριν από 13 δισ. χρόνια
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



