Μουγκοπέτρος: Έχασε την όραση στο ένα μάτι - Μπαίνει άμεσα στο χειρουργείο
Απευθύνθηκε σε ιδιωτικό θεραπευτήριο🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ανησυχητικά τα νέα από την κατάσταση της υγείας του Άρη Μουγκοπέτρου, ο οποίος φέρεται να έχασε την όραση από το δεξί του μάτι.
Σύμφωνα με το Mega, ο Μουγκοπέτρος επέστρεψε στο σπίτι του μετά τη νοσηλεία στο νοσοκομείο, ωστόσο χθες παρουσίασε πρόβλημα στο μάτι του, με αποτέλεσμα να απευθυνθεί σε ιδιωτικό θεραπευτήριο.
Μετά από εξέταση, οι γιατροί τον ενημέρωσαν ότι πρέπει να μπει εσπευσμένα στο χειρουργείο, όμως το μάτι του είχε πίεση και συνεπώς η επέμβαση μεταφέρθηκε για αύριο. Συγκεκριμένα, το χειρουργείο θα γίνει την Παρασκευή το πρωί και οι γιατροί θα προσπαθήσουν να αποκαταστήσουν την όραση στο δεξί μάτι του γνωστού καλλιτέχνη.
Διαβάστε ακόμη
11η Σεπτεμβρίου: Περισσότεροι ήταν οι άνθρωποι που πέθαναν μετά το τρομοκρατικό χτύπημα - Τι απέκρυψαν οι Αρχές
«Νομίζω σου ήταν αρκετό τόσο»: Φρικιαστική μαρτυρία 19χρονου θύματος ενός κατά συρροή βιαστή
Η στιγμή που το Phantom φλέγεται στον αέρα πριν συντριβεί στην Τανάγρα - Νέα βίντεο από την τραγωδία
Μεγάλη αγώνια για τον Κωνσταντίνο Καρέτσα - Ένιωσε δυσφορία, έγινε αναγκαστική αλλαγή και αποχώρησε με φορείο
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



