Θεσσαλονίκη: Συνελήφθη 33χρονος για το επεισόδιο με πυροβολισμούς σε beach bar στη Χαλκιδική τον Αύγουστο
Αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Από την Υποδιεύθυνση Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος Βορείου Ελλάδος συνελήφθη στη Θεσσαλονίκη, 33χρονος, για υποθέσεις απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση και απόπειρας εκβίασης.
Σύμφωνα με την ΕΡΤ, ο 33χρονος συνελήφθη μετά από έρευνα που διενήργησαν αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Παράνομης Διακίνησης Ανθρώπων και Αγαθών, καθώς σε βάρος του εκκρεμούσαν δύο εντάλματα σύλληψης.
Πιο αναλυτικά, αναζητούνταν για υπόθεση απόπειρας ανθρωποκτονίας με πρόθεση σε βάρος αλλοδαπού, πράξη που έλαβε χώρα στις 16 Αυγούστου στη Χανιώτη Χαλκιδικής, καθώς και για υπόθεση απόπειρας εκβίασης τον Αύγουστο του 2024 σε βάρος ημεδαπού. Ο συλληφθείς οδηγείται στην αρμόδια εισαγγελική Αρχή.
Διαβάστε ακόμη
Οι μπλόφες του Τραμπ: Γιατί η αμερικανική επίθεση κατά του Ιράν παραμένει υπαρκτή απειλή
Κραυγή απόγνωσης από τα μπλόκα: «Δεν μπορούμε να μεγαλώσουμε τα παιδιά μας - Παλεύουμε για τα αυτονόητα»
Ειρωνείες Ράμα σε δημοσιογράφο: «Οι Έλληνες νομίζετε ότι είστε απόγονοι του Πλάτωνα και του Αριστοτέλη»
Η πρώτη χώρα του πλανήτη που στις 15 Ιανουαρίου 1822 αναγνώρισε την Ελληνική Επανάσταση - Η θυσία 100 Αϊτινών και οι 45 τόνοι καφέ
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



