Καμίνια: Οδηγός μηχανής χτυπήθηκε από ΙΧ που παραβίασε κόκκινο και έπεσε πάνω σε δύο παιδιά
Ο 48χρονος συνελήφθη🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τροχαίο με παράσυρση πεζών και εγκατάλειψη σημειώθηκε σήμερα (22/5) στα Καμίνια, όταν οδηγός μηχανής χτυπήθηκε από ΙΧ που παραβίασε κόκκινο φανάρι.
Ο οδηγός του αυτοκινήτου κινείτο στη συμβολή των οδών Αγίου Ελευθερίου και Δωδεκανήσου όταν παραβίασε το φανάρι και παρέσυρε τον οδηγό της μηχανής -ο οποίος έπεσε πάνω σε δύο ανήλικα παιδιά. Στη συνέχεια έφυγε από το σημείο.
Τα δύο παιδιά αλλά και ο οδηγός της μηχανής τραυματίστηκαν και κρίθηκε αναγκαία η μεταφορά τους σε νοσοκομείο.
Ο 48χρονος οδηγός του ΙΧ συνελήφθη και σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη οδήγηση, εγκατάλειψη τροχαίου ατυχήματος αλλά και για σωματικές βλάβες.
Διαβάστε ακόμη
Οι Φρουροί της Επανάστασης λένε πως χτύπησαν το «Λίνκολν» - Το Ιράν δηλώνει έτοιμο, το Ισραήλ λέει πως ήρθε η «β' φάση»
Ανατριχιαστική φωτογραφία: Για πρώτη φορά στη δημοσιότητα η στιγμή της εκτέλεσης των «200»
Επιχειρηματίας καταγγέλλει πως άνδρας του «άρπαξε» 190.000 ευρώ και γνωστές αθλήτριες τον ξυλοκόπησαν
Έφτασαν τα πρώτα ραβασάκια για ανασφάλιστα οχήματα και μη πληρωμή τελών κυκλοφορίας
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



