Τριήμερο Αγίου Πνεύματος: Κορυφώνεται η έξοδος - Πάνω από 55.000 οχήματα «δραπέτευσαν» από την Αττική
Όπου φύγει-φύγει οι Αθηναίοι πολίτες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Κορυφώνεται η έξοδος για το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος με τους κατοίκους της Αθήνας και των άλλων αστικών κέντρων να φεύγουν μαζικά προς κοντινούς, και όχι μόνο, προορισμούς.
Σύμφωνα με τα επίσημα στοιχεία της Τροχαίας, από τις έξι το πρωί μέχρι τις έξι το απόγευμα της Παρασκευής είχαν περάσει από τα διόδια της Αθηνών – Λαμίας 24.786 οχήματα, ενώ στο ίδιο διάστημα από την Αθηνών – Κορίνθου «δραπέτευσαν» 30.840 οχήματα. Η κίνηση είναι κατά διαστήματα αυξημένη σε συγκεκριμένα τμήματα των δυο μεγάλων εθνικών οδών -κυρίως στην Αθηνών - Κορίνθου έως και μετά το Χαϊδάρι, ενώ καθυστερήσεις υπάρχουν και στα διόδια.
«Βούλιαξαν» τα λιμάνια
Την ίδια στιγμή, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του Λιμενικού, από τον Πειραιά προς Αργοσαρωνικό σήμερα έφυγαν σχεδόν 9.000 πολίτες (8.829). Συνολικά, από Πειραιά εκτιμάται ότι αναχωρούν σήμερα 19.159 επιβάτες, από Ραφήνα 9.050 επιβάτες και από Λαύριο 4.692 επιβάτες.
Κραυγή απόγνωσης Έλληνα κτηνοτρόφου στο OPEN: «Ποια φέτα; Σε λίγο δε θα έχουμε γάλα ούτε για γιαούρτι»
Δύσκολες ώρες για τον πατέρα της Μέγκαν Μαρκλ - Ακρωτηριάστηκε το πόδι του και νοσηλεύεται στην εντατική
Κλήρωση Μουντιάλ 2026: Οι 12 όμιλοι για το μεγάλο ποδοσφαιρικό ραντεβού του καλοκαιριού
«Η Τουρκία εγκαταλείπει τα S-400 και ξεκινάει να προμηθεύεται F-35», λέει ο πρέσβης των ΗΠΑ στην Άγκυρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




