Πόρτο Χέλι: Θρίλερ με νεκρό άνδρα που βρέθηκε πάνω σε νησίδα
Η σορός εντοπίστηκε στη νησίδα Χηνίτσα🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Χωρίς αισθήσεις εντοπίσθηκε ένας άνδρας σε νησίδα κοντά στο Πόρτο Χέλι στην Αργολίδα, το μεσημέρι του Σαββάτου (7/6).
Σύμφωνα με το argolikeseidhseis, η σορός του άτυχου άνδρα εντοπίστηκε στη νησίδα Χηνίτσα, νότια από το Πόρτο Χέλι και στην είσοδο του Αργολικού κόλπου.
Μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες για την υπόθεση, ούτε η ταυτότητα του νεκρού. Στο σημείο έσπευσε κλιμάκιο της εγκληματολογικής υπηρεσίας, καθώς και ιατροδικαστής, προκειμένου να εξεταστούν τα αίτια θανάτου.
Την προανάκριση για το περιστατικό έχει αναλάβει η Αστυνομική Διεύθυνση Αργολίδας, ενώ εξετάζεται σοβαρά το ενδεχόμενο εγκληματικής ενέργειας.
Διαβάστε ακόμη
Σε έξαρση η γρίπη: Ποιους «χτυπά» το στέλεχος Κ – Τι πρέπει να προσέχουμε, ποιοι κινδυνεύουν
«Είμαι ανοιχτός σε όλους τους ελέγχους»: Και τρίτος αγροτοσυνδικαλιστής ελέγχεται από την ΑΑΔΕ
Επιδεινώνεται ο καιρός: Καταιγίδες σήμερα, παγετός από αύριο - Ποιες περιοχές θα δουν χιόνι - Πρόγνωση Μαρουσάκη
Σερβία: 50 άτομα εισέβαλαν στο ρινγκ και ξυλοκόπησαν Έλληνα αθλητή - Απίστευτες εικόνες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




