Σύγκρουση νταλίκας με βαν στο οποίο επέβαιναν μετανάστες
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Τουλάχιστον 20 μετανάστες, ανάμεσά τους και μικρά παιδιά, τραυματίστηκαν όταν το όχημα τύπου βαν που επέβαιναν, συγκρούστηκε, κάτω από αδιευκρίνιστες μέχρι στιγμής συνθήκες, με νταλίκα στην Εγνατία Οδό, στο ύψος του κόμβου των Νέων Βρασνών.
Σύμφωνα με το ΕΚΑΒ, ένας άνθρωπος σκοτώθηκε. Στο σημείο βρίσκονται 12 ασθενοφόρα και δύο κινητές μονάδες.
Ασθενοφόρα από όλες τις κοντινές περιοχές, ακόμα και από τη Θεσσαλονίκη, μεταβαίνουν αυτή τη στιγμή στο σημείο για να παραλάβουν τους τραυματίες και να τους μεταφέρουν στα εφημερεύοντα νοσοκομεία.
Σύμφωνα με πληροφορίες υπάρχουν και σοβαρά τραυματισμένοι, ενώ εκφράζονται φόβοι κάποιο άτομο να καταλήξει.
Το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε λίγο πριν τις 21:00 το βράδυ της Παρασκευής.
Αγροτοκτηνοτρόφοι μπήκαν μέσα στην πίστα του αεροδρομίου Ηρακλείου - Αποκλείστηκε ο αερολιμένας Χανίων
«Ήταν ατύχημα, δεν φταίμε», λέει ο πατέρας του παιδιού που τραυματίστηκε θανάσιμα από τον σκύλο τους
Καλλιστώ προς κατοίκους Ιπποκρατείου: «Οι λύκοι δεν φεύγουν από την Πάρνηθα» - Μόνη λύση η συνύπαρξη
Ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τις «Χρυσές Σφαιρές 2026» - Τα βραβεία που διεκδικεί η «Bugonia» του Γιώργου Λάνθιμου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



