Μοσχάτο: Γιος μαχαίρωσε τον 87χρονο πατέρα του επειδή χτύπησε τη μητέρα του
Ακόμα ένα περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ένα πολύ σοβαρό περιστατικό ενδοοικογενειακής βίας εκτυλίχθηκε στο Μοσχάτο την Παρασκευή (13/6), καθώς ένας άντρας τραυμάτισε με αιχμηρό αντικείμενο τον πατέρα του εντός του σπιτιού που διέμεναν.
Ο 87χρονος πατέρας διακομίστηκε το μεσημέρι της Παρασκευής με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Αθηνών «Ερυθρός Σταυρός», έχοντας τραύματα στα άνω και κάτω άκρα, δηλώνοντας στους αστυνομικούς ότι του επιτέθηκε ο γιος του.
Στη συνέχεια, τόσο ο γιος όσο και η μητέρα συνελήφθησαν από αστυνομικούς της Διεύθυνσης Άμεσης Δράσης και σε βάρος του άντρα σχηματίστηκε δικογραφία για ενδοοικογενειακή βία και παράβαση της νομοθεσίας περί όπλων, ενώ σημειώνεται ότι δεν εντοπίστηκε το αντικείμενο της επίθεσης.
Στο πλαίσιο της εξέτασης, η 79χρονη μητέρα ανέφερε ότι είναι και η ίδια θύμα ενδοοικογενειακής βίας, αφού τη χτύπησε ο σύζυγός της. Μετά τις ιατρικές εξετάσεις, συνελήφθη και ο πατέρας για παράβαση του νόμου περί ενδοοικογενειακής βίας.
Για την υπόθεση ενημερώθηκε ο εισαγγελέας ποινικής δίωξης, που διέταξε την παραπομπή του γιου ενώπιον του εισαγγελέα πρωτοδικών, ενώ αποφασίστηκε να αρθεί η κράτηση του πατέρα.
Ο αντίκτυπος της ομιλίας Τσίπρα σε ΝΔ και ΠΑΣΟΚ, η απάντηση Φάμελλου για τα περί ιδιοτέλειας και ο υπερ-γουρλής Μαγειρίας που πήρε δώρο μια Ferrari
Από το Καστέλι μέχρι τον ΒΟΑΚ και το μετρό: Αποζημιώσεις εκατοντάδων εκατ. ευρώ απειλούν μέχρι και να διπλασιάσουν το κόστος των μεγάλων έργων
Κακοκαιρία Byron: «Βροχή» τα 112 όλη τη νύχτα - Πώς θα κινηθούν οι καταιγίδες τις επόμενες ώρες
Αμετακίνητοι οι αγρότες στα μπλόκα - Ποιες κινήσεις εξετάζει η κυβέρνηση
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




