Θεσσαλονίκη: 39χρονος δέχτηκε χτυπήματα από δύο άτομα, τον δάγκωσε και ο σκύλος τους
Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για ασήμαντη αφορμή, με την αστυνομία να συλλαμβάνει δύο άνδρες, αφγανικής καταγωγής, 24 και 28 ετών🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο νοσηλεύεται 39χρονος, ύστερα από επίθεση που δέχθηκε από δύο άνδρες, ενώ κατά το ίδιο επεισόδιο τον δάγκωσε στο πόδι ο σκύλος που κατείχε ένας εκ των δραστών.
Το περιστατικό συνέβη στο κέντρο της Θεσσαλονίκης για ασήμαντη αφορμή, με την αστυνομία να συλλαμβάνει δύο άνδρες, αφγανικής καταγωγής, 24 και 28 ετών. Από την κατοχή του πρώτου κατασχέθηκε και ένα μαχαίρι, τύπου ματσέτα. Η δικογραφία που σχηματίστηκε εις βάρος τους αφορά επικίνδυνη σωματική βλάβη και -κατά περίπτωση- παράβαση νομοθεσίας περί ζώων συντροφιάς και παράνομη οπλοκατοχή.
Ο 39χρονος παθών, με καταγωγή από τη Γεωργία, μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει για νοσηλεία.
Διαβάστε ακόμη
F-35, F-16 Viper και πύραυλοι: Τι περιλαμβάνει η συμφωνία της Ελλάδας με τις ΗΠΑ - Το κρίσιμο σημείο
Μαχαίρωσαν 32χρονο στην Ελευσίνα - Καταγγέλλουν επίθεση από φασίστες
Η Ουκρανία «χτύπησε» στη Σιβηρία: Επίθεση σε δύο από τα μεγαλύτερα διυλιστήρια πετρελαίου της Ρωσίας
Μέσα στα «sweatshops» όπου κατασκευάζονται οι επίσημες ποδοσφαιρικές φανέλες για 1 ευρώ την ώρα
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



