Λαμία: Συνελήφθη 42χρονος για τη δολοφονία του ιδιοκτήτη καφετέριας - Τι βρέθηκε στην κατοχή του
Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Συνελήφθη 42χρονος για τη δολοφονία του 59χρονου ιδιοκτήτη καφετέριας στη Λαμία. Η αστυνομία έφτασε στα ίχνη του από το υλικό που κατέγραψαν οι κάμερες, καθώς ήταν ο τελευταίος πελάτης που επισκέφθηκε την καφετέρια το βράδυ της Κυριακής.
Στην οικεία του εντοπίστηκαν τα ματωμένα ρούχα, που τα είχε κρύψει το πλυντήριο, δεκάδες μαχαίρια και μερικά σπαθιά. Ο 42χρονος ήταν θαμώνας στην καφετέρια του 59χρονου. Σύμφωνα με περίοικους τους τελευταίους μήνες είχε περίεργη συμπεριφορά.
«Είδα τα φώτα κλειστά και φώναξα ‘Δημήτρη, Δημήτρη, είσαι καλά;’. Και μόλις πήγα παρά μέσα είδα αίματα και τον είδα στο πάτωμα». «Είδαμε τον άνθρωπο κάτω μέσα στα αίματα, ξάπλα, τον είχαν πάρει από την πόρτα, τον έβαλαν μέσα στον πάγκο», περιέγραψαν, μιλώντας στο MEGA, οι γυναίκες που βρήκαν νεκρό τον 59χρονο.
Η σορός του φέρει πολλαπλά χτυπήματα
Ο 59χρονος στην προσπάθεια του να βγει ζωντανός φώναζε «βοήθεια, αστυνομία» αλλά δυστυχώς δεν τον άκουσε κανείς. Τα τελευταία του λεπτά ήταν μαρτυρικά, καθώς η σορός του φέρει χτυπήματα σε όλο το σώμα και πολλαπλές μαχαιριές.
Τραμπ: «Ο Ζελένσκι δεν έχει τίποτα μέχρι να το εγκρίνω εγώ» - Τι είπε για τη συνάντησή τους
Σοκαριστικό τροχαίο στην Ιαπωνία: Πύρινη κόλαση από καραμπόλα 50 οχημάτων – Ένας νεκρός και 26 τραυματίες
«Ζεσταίνουν» τις μηχανές οι αγρότες: Κλιμακώνουν τις κινητοποιήσεις - Νέοι αποκλεισμοί το Σάββατο
Παραμονή Πρωτοχρονιάς στο Σύνταγμα: Με Μαραβέγια, Μόρφη και εντυπωσιακό drone show υποδέχεται η Αθήνα το 2026
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



