Εμπρησμοί αυτοκινήτων στην Ελευσίνα: Έρευνες για τον εντοπισμό των δραστών
Τα περιστατικά έγιναν τις πρώτες πρωινές ώρες🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Σε εξέλιξη είναι οι έρευνες μετά τον εμπρησμό αυτοκινήτων σε μάντρα στην Ελευσίνα, τα ξημερώματα της Τρίτης (24/6).
Περίπου 20 λεπτά μετά τις 4 τα ξημερώματα, ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις έσπευσαν στην οδό Αρκαδίου στην Ελευσίνα καθώς δέχτηκαν κλήσεις για οχήματα τα οποία είχα παραδοθεί στις φλόγες.
Κατά την εξερεύνηση του σημείου, αφού οι πυροσβέστες κατάφεραν να περιορίσουν την πυρκαγιά που έκαψε σχεδόν ολοσχερώς δύο οχήματα, βρέθηκε ένα πλαστικό μπιτόνι καθώς και φιάλη βουτανίου.
Αυτή τη στιγμή, γίνεται έρευνα για τα κίνητρα της εμπρηστικής επίθεσης και, φυσικά, για την ταυτοποιήση και τον εντοπισμό των υπαιτίων.
Διαβάστε ακόμη
Ξεσηκωμός των αγροτών με νέα μπλόκα και αποκλεισμούς - Ο χάρτης με όλες τις κινητοποιήσεις
Βολές Καραμανλή κατά κυβέρνησης για υποκλοπές και «προσχηματικές» Εξεταστικές - Τι είπε για τη Δημοκρατία
Ηχηρό μήνυμα Σαββίδη για ακαδημίες, έργα ανάπτυξης και την επόμενη μέρα: «Οποιος έχει το DNA του ΠΑΟΚ, δεν μπορεί να χαίρεται με τη δεύτερη θέση»
Παντελής Παντελίδης: Βγήκαν οι αποζημιώσεις για το θανατηφόρο τροχαίο - Τι ποσά θα λάβουν Αρναούτη και Κυριάκου
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



