Κέρκυρα: Μάχη τουριστών-ξενοδόχων για το all inclusive resort των σκουπιδιών (vid)
Τι απαντά στις καταγγελίες ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Χαράλαμπος Βούλγαρης, μιλώντας στο OPEN TV🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Ντροπιαστικές καταγγελίες για το -ίσως- πιο ισχυρό εθνικό προϊόν της χώρας μας, τον τουρισμό, έκαναν Βρετανοί τουρίστες στην Κέρκυρα, αναφέροντας πως δεν έχουν τρεχούμενο νερό και πως ο τόπος είναι γεμάτος από σκουπίδια, ενώ μιλώντας για συγκεκριμένο ξενοδοχείο τόνισαν ότι είναι η «τρύπα της κολάσεως».
Καλεσμένος στην εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 05:30» στο OPEN TV, ο πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Κέρκυρας Χαράλαμπος Βούλγαρης δήλωσε ότι πρόκειται για ένα πρόβλημα που υπάρχει από το περσινό καλοκαίρι, όχι όμως στο ίδιο μέγεθος με το 2018. Σημείωσε ότι τα τελευταία 2-3 χρόνια, το σημαντικότερο πρόβλημα του νησιού παραμένουν τα σκουπίδια, υπεύθυνη για τα οποία είναι η Τοπική Αυτοδιοίκηση, όπως τόνισε.
Τα λεγόμενα του κ. Βούλγαρη επιβεβαιώνουν οι φωτογραφίες που έχουν ανεβάσει οι τουρίστες στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης από συγκεκριμένο all inclusive resort, στο οποίο είναι σε εξέλιξη οι εργασίες για το άνοιγμά του για τη σεζόν, με αποτέλεσμα να έχει γεμίσει με μπάζα και σκουπίδια.
Ακολουθεί το απόσπασμα από την εκπομπή «Ώρα Ελλάδος 05:30»:
Ο Ζελένσκι «δείχνει» δημοψήφισμα για το εδαφικό της Ουκρανίας: «Ο λαός πρέπει να έχει λόγο»
«Μην σκίσετε κανένα καλσόν»: Ένταση μεταξύ Κωνσταντοπούλου-Συρεγγέλα στην Εξεταστική
Οι πρώτες δηλώσεις Πιερρακάκη: «Οι παλιοί διχασμοί μεταξύ βορρά-νότου ανατράπηκαν»
Ολοκληρώθηκε η συνάντηση Χατζηδάκη-Τσιάρα με αγρότες: Δεσμεύσεις αλλά και φόβος προστίμων από τις Βρυξέλλες
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



