Χαλκιδική: Χειροπέδες σε αλλοδαπούς πρωταγωνιστές ερωτικής ταινίας - Τους πέρασαν για... μικροπωλητές
Ζήτησαν να δουν απόσπασμα της ταινίας για τους αφήσουν ελεύθερους🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Αστυνομικοί στη Χαλκιδική προσήγαγαν τους πρωταγωνιστές ταινίας ερωτικού περιεχομένου επειδή μπέρδεψαν τους πρωταγωνιστές για … μικροπωλητές.
Στην ταινία πρωταγωνιστούσαν δύο άνδρες από την Αφρική και μία γυναίκα από τη Βουλγαρία. Μετά την ολοκλήρωση των γυρισμάτων, αστυνομικοί που περιπολούσαν, προσέγγισαν τους δύο Αφρικανούς και τους προσήγαγαν, επειδή κουβαλούσαν κάποια «ύποπτα αντικείμενα».
Ζήτησαν να δουν απόσπασμα της ταινίας
Οι ηθοποιοί προσπάθησαν να τους εξηγήσουν ότι δεν είναι μικροπωλητές, αλλά δεν μπορούσαν να συνεννοηθούν, γιατί μιλούσαν σπαστά αγγλικά. Για να επιλυθεί η παρεξήγηση ήρθε στο αστυνομικό τμήμα ο ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής, που εξήγησε τους αστυνομικούς ότι είχαν μόλις ολοκληρώσει τα γυρίσματα ταινίας. Οι αστυνομικοί, ωστόσο δεν πείστηκαν και ζήτησαν να δουν απόσπασμα της ταινίας.
Τελικά, τράβηξαν και σέλφι
Τελικά, το περιεχόμενο φαίνεται πως τους έπεισε, καθώς όχι μόνο άφησαν τους ηθοποιούς ελευθέρους, αλλά τους ζήτησαν να τραβήξουν και μία αναμνηστική σέλφι!
Για εγκληματική οργάνωση παραπέμπουν τους αγρότες της Κρήτης μετά τα επεισόδια στα αεροδρόμια
Έχασε μέσα σε μια στιγμή 530 πρόβατα από την ευλογιά - «Ζούμε έναν εφιάλτη, δεν έχουμε μέλλον σε αυτή τη χώρα»
Φρίκη στο Τέξας: 22χρονη γυναίκα βρέθηκε κλειδωμένη σε κλουβί σκύλου - Την «φυλάκισαν» για τιμωρία
ΚΑΝΑΜΕ SUPERMARKET HAUL | Δύο τύποι από σπίτι (EP8)
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr
δημοφιλές τώρα: 



