Μαίνεται η φωτιά σε εργοστάσιο στις Σέρρες - Ήχησε το 112
Μεγάλες διαστάσεις παίρνει η φωτιά που καίει από το μεσημέρι🕛 χρόνος ανάγνωσης: 1 λεπτό ┋

Η μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το μεσημέρι της Τρίτης (1/7) στο Νέο Σούλι του Δήμου Εμμανουήλ Παππά Σερρών, σε εργοστάσιο ξυλείας, εξακολουθεί να μαίνεται, με την πυροσβεστική να δίνει μεγάλη μάχη με τις φλόγες.
Μάλιστα, λίγο πριν τις 7 το απόγευμα ήχησε το 112, καλώντας τους κατοίκους της περιοχής να παραμείνουν σε ετοιμότητα, ακολουθώντας τις οδηγίες των Αρχών.
Στο σημείο έχουν σπεύσει ισχυρές πυροσβεστικές δυνάμεις, με 60 πυροσβέστες, 25 οχήματα, επτά αεροσκάφη και τρία ελικόπτερα, ενώ στην προσπάθεια κατάσβεσης συνδράμουν υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.
#Πυρκαγιά σε αύλειο χώρου εργοστασίου επεξεργασίας ξύλου, στην Δ.Ε. Εμμανουήλ Παππά Σερρών. Κινητοποιήθηκαν 35 #πυροσβέστες με 1 ομάδα πεζοπόρου της 2ης ΕΜΟΔΕ, 12 οχήματα, και 2 Ε/Π. Συνδρομή από υδροφόρες ΟΤΑ και μηχανήματα έργου.
— Πυροσβεστικό Σώμα (@pyrosvestiki) July 1, 2025
⚠️ Ενεργοποίηση 1⃣1⃣2⃣
— 112 Greece (@112Greece) July 1, 2025
🆘 Δασική πυρκαγιά στην περιοχή #Νέο_Σούλι της Περιφερειακής Ενότητας #Σερρών
‼️ Παραμείνετε σε ετοιμότητα και ακολουθείτε τις οδηγίες των Αρχών
ℹ️ https://t.co/kexUnloeCt@pyrosvestiki
@hellenicpolice
«Ήρθαμε για να μείνουμε»: Αμετακίνητοι οι αγρότες – Συντονίζουν τις επόμενες κινήσεις, αποφασισμένοι για μπλόκα μέχρι τις γιορτές
«Μου χαμογέλασε και έκλεισε τα μάτια»: Ραγίζει καρδιές ο πατέρας του 2χρονου που πέθανε μετά την επίθεση σκύλου
«Δεν υπάρχει καλύτερος από αυτόν»: Το τηλεφώνημα του Ρονάλντο που ενθουσίασε τον Τραμπ
Μουντιάλ 2026: Ανακοινώθηκε το αναλυτικό πρόγραμμα των ομίλων - Οι μέρες και οι ώρες των αγώνων
Live όλες οι εξελίξεις λεπτό προς λεπτό, με την υπογραφή του www.ethnos.gr




